¡Adios amigos!

Posted by & filed under Familie, Ferie.

Nu skal jeg på ferie! Ja, okay, godt nok ikke sådan en ferie. Jeg skal hjem til mine forældre, og selvom det ikke er en solbeskinnet strand i Spanien, så er det stadig helt fint. Jeg har ferie nu, hvor ingen andre har, og for at få det bedste ud af tiden vil jeg gerne… Read more »

Morgenmad

Posted by & filed under Kage, Kæresteuenighed.

      Det gjorde jeg selvfølgelig. Der røg også lidt bacon og pandekager med, nu jeg var i gang.     Når det kommer til weekendmorgenmad, så er det vist lige meget hvilken strategi min kæreste anvender. Jeg skal nok lave lækker mad. Det er mit favorit weekendritual. Nu er jeg mæt og glad,… Read more »

Kender I det…

Posted by & filed under Hævn, Lotto.

… når man kommer ud af døren om morgenen, og så har en eller anden møgunge skruet ventilen af ens cykelslange? Venligere end cykeltyveri, men stadig råddent flabet. En dag vil vedkommende blive straffet. Når jeg har vundet i lotto. Jeg er kreativ, jeg finder på noget. Jeg ved dog ikke hvordan eller hvem jeg… Read more »

Salmiakglæde!

Posted by & filed under Chokolade, Salmiaklakrids.

Der er intet som salmiakglæde! Når jeg får en pose tyrkisk peber, lossepladsen eller piratos i hånden, så er min lykke ubeskrivelig. Det kan redde hele min dag! Jeg kommer aldrig til at fatte nogle kvindes trang til chokolade. En kedelig brun fedtet masse, der oven i købet koster kassen, hvis den skal være af… Read more »

I get it, I get it

Posted by & filed under Ferie, Universitetet.

Jajaja, jeg har fanget den nu. Det er ikke i orden at brokke sig over, at man har ferie. Det virker som tarveligt pral, og jeg har ikke fået meget medlidenhed på den konto. Jeg synes nu stadig, at det kunne have været fint af universitetet at planlægge vinterferie samtidig med resten af landet.

Mad Men

Posted by & filed under Avis, Parforhold, TV.

Min kæreste og jeg havde i lang tid overvejet, om ikke vi skulle købe en rigtig tv-serie, så vi havde noget at stene til i weekenderne. Især fordi vores tålmodighed med parkeringspladserne uden for Blockbuster var ved at være opbrugt (ja, så kan man lære ikke at have bil i København), og fordi min samling… Read more »