… når man kommer ud af døren om morgenen, og så har en eller anden møgunge skruet ventilen af ens cykelslange? Venligere end cykeltyveri, men stadig råddent flabet. En dag vil vedkommende blive straffet. Når jeg har vundet i lotto. Jeg er kreativ, jeg finder på noget.

Jeg ved dog ikke hvordan eller hvem jeg skal straffe, når alle æggene i min nettopose er gået i stykker, og har syltet al andet mad ind i potentiel salmonella. Det er nok bare en af de gange, hvor man burde være rig nok til at smide posen ud og købe nye varer over internettet.


2 kommentarer til Kender I det…

  1. Øv! Kender godt de dage, hvor alt går galt!!! Håber du vinder i Lotto i aften :-)

  2. Nadia siger:

    Tak, det gør jeg også. Eller i morgen. Så jeg skal på en eller anden måde have taget mig sammen til at købe en lottokupon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.