Jeg er som tidligere nævnt flad. Vi snakker 500 kr. til sjov og uforudsete udgifter om måneden indtil august. Derfor har jeg ikke råd til at tage på Roskilde Festival. Jeg har egentlig heller ikke tid til det, for jeg skal til eksamen den 1. juli.
Alligevel vil jeg selvfølgelig vildt gerne afsted. Min kæreste skal et halvt år til udlandet, så han er ikke hjemme til at underholde mig, hvis jeg bliver hjemme. Næsten alle mine venner skal afsted. Mine søskende skal afsted. Hvis jeg bliver hjemme, så bliver det altså pænt kedeligt. Der ud over kunne jeg godt drømme om lidt ugelang meningsløs druk.
For at motivere mig selv mere mod retningen af en drop-Roskilde-stemning, har jeg lavet en top 5 over, hvor røvsygt Roskilde Festival kan være:
5. pladsen går til en endeløs række af fede koncerter, jeg ikke får det store ud af, fordi jeg ikke kan se scenen.
4. pladsen går til den uforudseelighed, der altid er på Roskilde. Nogen gange er det fedt. Andre gange er det bare vildt irriterende.

3. pladsen går til den evige toiletkø. Den gør mig deprimeret. Desværre har jeg en blokering i min hjerne, der gør det umuligt at tisse i hegnet, busken eller et af de andre steder mine veninder kan finde på at anvende som toilet. Jeg står i den kø mindst 15 gange om dagen. Enkelte dage har jeg følt, jeg slet ikke laver andet.

 
2. pladsen går til de gange det regner. Jeg har ikke glemt Roskilde 2007. Om torsdagen efter en ottetimers parkeringsvagt ved Vor Frue Kirke var jeg drivvåd, og glædede mig bare til at komme hjem at sove i en varm sovepose. Snydt igen. Teltet var utæt, gået i stykker og min sovepose var gennemblødt. Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage, så efter et mindre hysterisk breakdown fik min kæreste nok (af mig), og kørte os begge hjem. Resten af ugen pendlede vi frem og tilbage mellem Lyngby og festivalpladsen, og min stakkels kæreste kunne derfor ikke drikke.


1. pladsen går til provokerende nabolejre, der med deres blotte tilstedeværelse kan ødelægge hele festivaloplevelsen. Man kan være heldig at bo ved siden af nogle rigtig hyggelige lejre, men når man først har trukket nitten, så har man virkelig også bare tabt. I 2009 boede jeg ved en lejr der stjal, ødelagde telte med vilje, kastede vandballoner ind i dem, kastede tomme øldåser efter alle der gik forbi, smurte forbipasserende ind i mayonnaise og pissede ind i mit telt. Heldigvis var det bare i forteltet. Uheldigvis havde jeg lånt pladsen derinde til en dreng, hvis telt var blevet ødelagt af selv samme nabolejr.


4 kommentarer til Roskilde Festival

  1. Anonymous siger:

    Du glemmer næsten de tømmermænd der hører med til Roskilde.. Hvor du bliver dehydret i 28 graders varme og sameritanerne er overbeviste om at du har fået en dårlig reaktion på nogle stoffer… Eller tømmermænd i sindsygt regnvejr, så man ikke orker mere mudder…

  2. Nadia siger:

    Tømmermændene er selvfølgelig altid slemme, på den anden side er de også til steder under andre drukuger (f.eks. de studierelaterede).Og hvem orker egentlig mudder? Nogensinde? Jeg hader det. Men det er klart at Roskildemudder er endnu mere irriterende, især fordi turen til toiletterne på Roskilde virker 100 gange længere, når man skal mase sig gennem en knæhøj sump.Jeg kan mærke det her virker! Jeg bliver faktisk helt demotiveret.

  3. Hej Nadia!Fadæsen med taberlejren som nabo var i 2008. :)Og mudder har faktisk gode egenskaber! Det er beviseligt helt fantastisk lår/balde træning at traske igennem det, fordi det yder modstand hver gang du løfter foden for at tage et skridt. Så det kan du jo passende gøre på stedet mens du venter i toiletkøen, ligesom de idioter der jokker på stedet når de løber inde i byen, og der er rødt. :)Mvh Christian, der i øvrigt siger tak for sidst, og håber du trods alt dukker op på Roskilde…

  4. Nadia siger:

    Hej Christian! Selv tak, det var hyggeligt at se dig!Mht. mudder: Jeg vil ikke have træning, når jeg er fuld. Der vil jeg bare flyde i en stol og blive mere fuld, mens solen skinner på mig.Jeg satser dog stadig på en endagsbillet, når PJ Harvey spiller ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.