7 kommentarer til Ude at gå i Strandvejskvarteret

 1. ihh, nogle fine tegninger! :-DFed blog btw.Stop by mine, then you are a sweetheart!/Ccharlotteheartfashion.blogspot.com

 2. Hahaha – Ihh, du er altså sjov! :-)

 3. Nadia siger:

  Tja, i situationen tror jeg bare, jeg er irriterende for både Kasper og mig selv – men så er det jo godt, at det kan underholde andre bagefter ;)

 4. SushiStegen siger:

  hahahahaha, det er jo mig og Loverboy :-)Tak for de skønne tegninger, jeg må lige se dem alle sammenSS

 5. Nadia siger:

  Åh nej, er vi flere der er sådan? :DTak! Og god fornøjelse, jeg håber du kan lide dem!

 6. Deborah siger:

  Hej NadiaJeg har lige opdaget din blog i dag. Jeg synes dine tegninger er ENORMT søde. Kan slet ikke stå for dem og oveni, skriver du sjovt og hygsomt, så jeg vil følge med fremover. Du er selvfølgelig også meget velkommen ovre hos mig, hvor du lejlighedsvis kan se fotos af de der huse, du så godt kan lide ;-)

 7. Nadia siger:

  Tusind, tusind tak :) Du er selvfølgelig meget velkommen ;)Uh jeg kan OGSÅ godt lide de "rigtige" strandvejshuse, men tegningerne herover handler faktisk om strandvejskvarteret ved Svanemøllen – det er nogle gamle og smukke byggeforeningshuse fra 1800-tallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.