Undskyld

Posted by & filed under Søvn, Træthed, Universitetet.

          Jeg ville gerne have tegnet noget sjovt, men jeg har siddet oppe lidt for længe i går aftes, for at skrive på en rapport, der bare aldrig lykkedes. Nu har jeg ingen kreativitet tilbage, og I må nøjes med disse tegninger, hvor jeg pakker sammen og går i skole. Forhåbentlig… Read more »

Sidste feriedag

Posted by & filed under Ferie, Konkurrence, Mad, Parforhold.

I går brugte jeg min sidste påskeferiedag på at spille kroket og grille hjemme hos nogle af Kaspers venner. Det var meget hyggeligt, i hvert fald indtil den sidste del af kroketspillet hvor jeg to bøjler før mål blev krokeret ind på pinden og måtte starte forfra. Det var Kasper der gjorde det. Godt jeg… Read more »

Påskedag

Posted by & filed under Afhængighed, Alkohol, Avis, Gina, Issues, Solskin.

Som resten af Danmark var jeg (igen) i går ude at nyde det gode vejr. Min veninde og jeg fandt en lille grøn plet nær søerne, som de vi delte med ret mange andre solhungrende københavnere. Deriblandt ikke så få alkoholikere, der var meget vedholdende i deres jagt på penge til øl.     Hvornår… Read more »

Hvorfor jeg ikke er 100% gravhund #2

Posted by & filed under Gravhund, Gravhunden Polka, Mad.

Ægte gravhunde er elendige til det med sprog. De ord de ikke ignorerer (som “op at læg dig”, “ud at tisse” osv), kender de ikke. Der er faktisk kun et ord, der eksisterer i deres bevidsthed, men selv simple rim kan aflede dem:             På den anden side… når der nu er begrænset… Read more »