Men jeg er ligeglad. Jeg har nemlig fået en blogaward fra Kongemor, og det har jeg aldrig prøvet før, så jeg har tænkt mig at nyde det. 

 

Blogaward

 

Hvorfor startede du med at blogge?
Fordi jeg kedede mig. På mit studie har man normalt to kurser af gangen, og det giver så en fuld arbejdsuge. Sidste blok havde jeg dog kun et kursus, og derfor ret meget fritid. Da jeg så også lige fik 14 dages ferie som den eneste i verden (føltes det som), manglede jeg noget at stå op til om morgenen. Jeg regnede ikke med at fortsætte med at blogge i mere end en måneds tid, men pludselig begyndte der at komme søde kommentarer, fra mennesker jeg ikke kendte, og så var jeg hooked.

Hvilke blogge følger du? 
Dines the Infotainer var den første der ledte mig ind i blogverdenen, sammen med Emily Salomon. Nu læser jeg alt muligt, I kan se min liste til højre.
Nyeste skud på stammen er Saga Blot, der er skrevet af min klon, Nadia, og hendes veninde Kira. Jeg er spændt på at se, hvad den udvikler sig til.

Favorit make-up mærke?

Spørgsmålstegn

 

Jeg har en øjenskygge fra Body Shop og en mascara fra Loreal. Vælg selv.

Favorit tøjmærke?

Jeg ville gerne nævne alle mulige fancy mærker, men sandheden er at jeg ikke har ret mange penge, så jeg ender altid med at købe tøj fra Gina Tricot og H&M.; Jeg arbejdede engang i H&M;, så jeg har et kæmpe lager derfra.Dit “must have” make-up produkt?

Det må vel være mascara. Det er det eneste, jeg kan finde på at bruge på en hverdag.
Din favoritfarve?
Er der nogen der vil vide det? Nå, men den er blå.

Parfume?
Scarlett og Gucci – Envy Me står inde på mit bord lige nu.
Favortifilm?
The Big Lebowski, Lad Den Rette Komme Ind, Børnehjemmet, Kill Bill 1 & 2

Kill Bill Gravhund
Jeg ville være fucking sej som statist
i Kill Bill!

     

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Japan. Jeg er en sucker for alt japansk. Studio Ghibli, Nintendo, Natsuo Kirino & Haruki Murakami, kirsebærtræerne, Okami, sushi, japansk mytologi, templerne, alt fra Edo-tiden… Jeg ved slet ikke nok om Japan, jeg vil have meget mere end hvad internettet, film, bøger og computerspil kan give mig.

Min kæreste og jeg har planlagt, at vi skal på 14-dages rundrejse i maj 2012, og jeg glæder mig råddent meget.
Skal vi ikke satse på, de har fået atomkraftværket under kontrol til den tid?

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?

Til det her er overstået:
Tyrosine Kinase Lecture

 

For at være helt ærlig, så synes jeg, der burde være nogle lidt andre spørgsmål. Hvem vil have make up tips fra en gravhund?

Hvad med: “Hvad er det mest spændende, der er sket i dit liv indenfor det sidste års tid?”, “Hvad er din største ambition?”, “Hvilken bog læste du sidst?/Læg et foto op af din bogreol”, “Har du en pinlig historie, du lige vil dele?”, “Hvad er din yndlingsaversion?”, “Hvis du skulle være et dyr, hvilket skulle det så være?”, “Fortæl lige lidt om din værste scoring, vil du ikke?”, “Hvad gad du godt være god til?” og så videre.
Så når jeg giver min blogaward videre til Kong Mors Verden forventer jeg, at hun også lige plukker lidt i dem ;)


4 kommentarer til I må gerne synes det er indspist og bloglandsagtigt

  1. Jeg synes skam kun det er dejligt, men måske det er fordi at jeg selv har fået hele to. Jeg sidder på biblioteket lige nu, og i Zonen var der en bog der i den grad fik mig til at tænke på dig. Den hedder :"Vi er hunde,og vi ønsker mad som hunde, fordi vi er hunde." Den handler slet ikke om det man lige går og tror, men det er lige meget. Men tillykke med awarden også :-)

  2. Nadia siger:

    Tak takJa, vi har vel allesammen en indre hund (der er sulten), det kan jeg i hvert fald godt skrive under på ;)

  3. Nadia Lavard siger:

    Du er fantastisk <3Ps. Klonen behøver vel ikke fortælle, at hun også bruger mascara fra L'oreal og har arbejdet i H&M;, og dermed har det dertilhørende lager derfra? (Der var meget der..)

  4. Nadia siger:

    Tak, og i lige måde ;)Det burde ikke overraske mig, men alligevel er jeg imponeret. H&M; (og L'oreal) er føjet til listen over de tusind ting vi har tilfælles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.