Hvis ikke jeg skulle læse til eksamen, kunne jeg have brugt min søndag på at tage til min lille fætters fødselsdag på det sydligste Sydsjælland. Med masser af kage og familiehygge.
Jeg kunne også have været i Frederiksberg kurbad sammen med min kæreste. Det har vi talt om længe, men ikke rigtig fået gjort endnu. Man kunne da ellers godt lige bruge et par timers afslapning og hygge.

Eller måske kunne jeg have været forbi Assistens Kirkegård for at lege skattejagt og finde det gamle familiegravsted. Hvis det altså stadig ligger der.

I stedet sidder jeg her og læser, og læser, og læser… Og har meget ondt af mig selv. Min lillesøster har talt lidt om at komme forbi i aften for at få hjælp til noget kage-bagning, og jeg håber virkelig hun gør alvor af det. Det ville være en legitim overspringshandling… Ikke? Hvis nu jeg fortæller, at det også er hendes fødselsdag i dag? Så må man vel godt holde et par timers pause? Please?
Arh jeg gør det sgu!

4 kommentarer til I stedet for eksamenslæsning

 1. kongemor siger:

  Håber du holdt fri, er sikker på det med læsning nok skal gå alligevel, fordi du er vel lidt superheltenadia (idag i hvert fald):)

 2. Nadia siger:

  Desværre :) I stedet jeg fik læst en masse. Det var dødssygt, men på torsdag bliver jeg vel glad for det :)

 3. MIG siger:

  Super skøn blog du har. Får mig nogle gode grin med dine virkelig søde tegninger (:

 4. Nadia siger:

  Tak, det var sødt sagt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.