I går brugte jeg min sidste påskeferiedag på at spille kroket og grille hjemme hos nogle af Kaspers venner. Det var meget hyggeligt, i hvert fald indtil den sidste del af kroketspillet hvor jeg to bøjler før mål blev krokeret ind på pinden og måtte starte forfra. Det var Kasper der gjorde det.
Godt jeg er sådan en god taber.

 Dårlig taber

 

Men det hjælper selvfølgelig også, at Kasper er en så diskret og ikke-hoverende vinder.

 

Dårlig vinder

 


Jeg bar nag resten af eftermiddagen, men mit humør steg betragteligt senere hen, da Kasper begyndte at lide. Dagens tema var “bøffer ad libitum”, hvilket de tilstedeværende mænd tolkede som “spis alt hvad du kan (om så din mavesæk revner)”. Kasper var ingen undtagelse, og jeg følte, at jeg fik genoprettet lidt af min stolthed gennem hans unødvendige smerter.

 

Madbaby1

 

Jeg kan dog ikke være skadefro ret længe ad gangen, når det er Kasper det handler om. Jeg tror, det er hans skæg, der gør det. Det er magisk.

 

Madbaby2

Åh, men han er så sød og så rødhåret…


9 kommentarer til Sidste feriedag

 1. Lavendel siger:

  Det er da osse no'n sære regler, det kroketspil har…

 2. Nadia siger:

  Lavendel: Ja, Kasper og hans venner har deres egne kroketregler, der som regel lader spillet ende i en jagt på at skyde hinanden tilbage til start. Det er trættende…Kristine: Tak :)

 3. Sara siger:

  Ja, kender det godt. Jeg har ikke noget imod at tabe sålænge det ikke er til Malte. Det er altså slemt… Men han hoverer også..

 4. Åh, magisk skæg. Hvor sødt:)

 5. Nadia siger:

  @Sara: Kasper hoverer også. Hele dagen. Ja, flere dage efter faktisk. Men han gør det på sådan en stille og insisterende måde, som tegnet oven for. Når man har hørt på det i et par timer, så begynder kroketkøllen at se anderledes fristende ud…@Babyhuset Tutti: Det MÅ det være, der er ingen anden forklaring ;)

 6. Ria siger:

  Der er uden tvivl noget med rødhårede fyre, der også har et flot skæg! :DFor fanden, hvor får din blog mig til at grine højlydt!

 7. Nadia siger:

  Jamen det er der! Især Kaspers hår – helt mørkerødt, og ikke spor gulerodsagtigt i farven. Det kan jeg li'!Jeg bliver så glad, når jeg hører den slags!

Leave a Reply

Your email address will not be published.