Skrivebord 1

 

Skrivebord 2

 

Skrivebord 3

 

Skrivebord 4

 

Skrivebord 5

 
Skrivebord 6

Jeg ville gerne have tegnet noget sjovt, men jeg har siddet oppe lidt for længe i går aftes, for at skrive på en rapport, der bare aldrig lykkedes. Nu har jeg ingen kreativitet tilbage, og I må nøjes med disse tegninger, hvor jeg pakker sammen og går i skole.

Forhåbentlig er jeg mere blog-orienteret i eftermiddag. Det her indlæg er næsten for usselt til at skulle stå alene en hel dag.


6 kommentarer til Undskyld

 1. Kan godt lide din "krads smask tegning" ;-)Venter i åndeløs spænding!

 2. Faktisk synes jeg den er rigtig god, for den viser jo lig'som min hverdag ret så godt, bortset fra at jeg ikke tager i skole, jeg går bare i seng.

 3. kongemor siger:

  Kender alt for godt det med rapporter der driller, det er fandme tarveligt. Men synes stadig du er en sej tegner, så har altså givet dig en award;)

 4. Lavendel siger:

  Det er da en fed tegning….sådan er det bare nogen gange.

 5. Pi Andrea siger:

  Slet ikke…dine tegninger er meget sigende… :o)

 6. Nadia siger:

  Årh hvor er I søde! Så mange positive kommentarer for så low budget en tegning.Kongemor: Tak for awarden! Normalt synes jeg awards på andre menneskers blogs hurtigt bliver lidt kædebrevsagtige og dermed kedelige at læse, men fordi jeg ikke skal sende den videre til 7 andre, fordi der er spørgsmål med (og fordi det er min første award – YES!) vil jeg gerne være med på legen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.