Aftenhygge

Posted by & filed under Kæresteuenighed, Søvn.

                        Så kan man jo spørge sig selv, om det er noget der sker hver aften, når jeg sover?        

Ja, jeg spiste kage i går

Posted by & filed under Daniel, Kage, Tømmermænd.

Kender I det, når man spiser rabarbertærte og ens tænder bliver helt ru?                  Men ligesom cola-belægning på tænderne skal det bare spises væk. I hvert fald indtil der ikke er mere kage. Så kan man altid gå ud og børste tænder bagefter.

Helt besat

Posted by & filed under Besættelser, Boligdrømme, Drømme, Gravhund, Held, Lotto.

Nogen gange når jeg keder mig og er i humør til lidt drømmeri/selvpineri, så går jeg ind på Home’s hjemmeside og søger på huse til salg. Det gjorde jeg for et par dage siden. Og jeg fandt det perfekte sted, hvis jeg altså var i besiddelse af lidt over 5 millioner kroner.                 Jeg… Read more »

Næh en sød og bleg lille and

Posted by & filed under Computerspil, Forfængelighed, Gravhund.

Når jeg tegner en gravhund her på bloggen, så er det som tidligere nævnt min personlighed jeg prøver at indfange – ikke mit udseende. Hunden ser ikke spor feminin ud, og det er helt bevidst. Jeg tænker ikke ret meget over mit køn til dagligt, og jeg synes heller ikke min personlighed er speciel feminin… Read more »

Det er jeres skyld

Posted by & filed under Chokolade, Flovt, Overvægt, Salmiaklakrids, Slik.

“Nyd det” sagde I. Da jeg skrev at Kasper skulle være væk i tre dage. “Tænk på alt det slik og kage du kan spise!” Nå, men det gjorde jeg. Og så skete det her:               Jeg fralægger mig ethvert ansvar.

Når himlen er skyfri

Posted by & filed under Arbejd arbejd, Flid, Nørderi, Universitetet.

Uanset hvor spændende ens studie er, er det umuligt ikke at blive træt af det en gang imellem. Som dagen før en stor rapport skal afleveres, i timen inden en større præsentation eller simpelthen når pensum bliver for tørt, og man snegler sig gennem kapitlerne… Og så er der de dage, hvor man ser stjernerne,… Read more »