110531a
       
110531b
       
Så kan man jo spørge sig selv, om det er noget der sker hver aften, når jeg sover?
       

10 kommentarer til Aftenhygge

 1. Arrrrghh!Stakkels dig.. Kan I ikke bytte plads? Hvad man ikke ved har man ikke ondt af, eller..Men jeg har altså også noget med andres tæer når de er over str. 34 Brrr.

 2. Nadia siger:

  Jeg ser ret dårligt, så jeg bliver nødt til at være tættest på fjernsynet. Desværre… Og ja, alt over barnefodstørrelse er altså ikke lige så charmerende…Til gengæld synes jeg faktisk, at det var ret sjovt, da han havde spurgt om jeg ikke snart faldt i søvn. Jeg grinede ret længe.(Og jeg holdt mig vågen – nu ved jeg, jeg skal være på vagt ;)

 3. Eeyorenyk siger:

  Nogle spørgsmål bør man nok ikke kende svaret på – Dette er ét af dem. Haha.

 4. denlangeneger siger:

  Haha gad vide hvad han ellers laver når du sover?! :D

 5. Nadia siger:

  Eeyorenyk: Du har helt ret!denlangeneger: Uff… Jeg vil helst ikke vide det ;)

 6. Anonymous siger:

  I må da have en utrolig lang sofa? :D //Pernille

 7. Ha ha ha!! Nej, jeg tror faktisk også det er bedst, du ikke ved hvad han ellers laver. Jeg ville heller ikke ønske at vide det

 8. Nadia siger:

  Pernille: Det er i virkeligheden en meget lang og smal sovesofa – men det bliver heller ikke bedre af, at hverken Kasper eller jeg er blandt de højeste mennesker i verden ;)Head and Heels: Nej, man er helst fri :)

 9. Tokendumbguy siger:

  Jeg fandt på et tidspunkt ud af, at min kæreste gentagne gange havde brugt mit sovende hoved som støtte for sin Nintendo DS. Hun fandt det ganske naturligt. Jeg fandt det sært krænkende.Normalt er det kun vores kat der degradere en til inventar.

 10. Nadia siger:

  Jeg synes det lyder meget praktisk. Så længe det ikke er sure tæer, der hviler på mit hoved…Jeg ville ønske, jeg havde en DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.