At være i besiddelse af en have om sommeren:

      
At have have
      

At måtte nøjes med en altan:

      
At have altan
      

19 kommentarer til De små forskelle

 1. hahaha, jeg har så begge ting, og det at have en have, har jo nogle forpligtelser med også, det der udkrudt. Men dernede må duerne meget gerne være.

 2. rijaH siger:

  ah så er det godt at have en mellemting.. vores altan er lukket til, men kan åbnes op :P ihh hvor jeg elsker dine tegninger altså :D

 3. Nadia siger:

  Ssh Kristine, du skal ikke spolere mit smukke drømmebillede af en have. I min fantasi er der heller aldrig insekter, og den er total pasningsfri ;)rijaH: Sådan en altan gad jeg godt at have! Tak :)

 4. De rådne fugle.. Kunne de ikke bare blive siddende i træer – eller flyve rundt over søer og lade os andre sagesløse være i fred!.. I må ha' jer en parasol ;-)

 5. Nadia siger:

  Jeg er helt enig! Vi bor klods op af en lille sø, og der synes jeg gerne de må være. Problemet er bare, at de gerne hviler sig på vores altan hen på eftermiddagen, aftenen og om natten, fordi den er så dejlig tæt på.En parasol? Hmm, det kunne måske være…

 6. Ravn siger:

  Jeg elsker jeres lille engelske teselskab. :DDine tegninger giver mig altid et smil på læben, så mange tak. :D

 7. Anonymous siger:

  Hahahaha jeg har det på samme måde med min altan.. Åndssvage duer og kæmpe måger.. De er SÅ klamme – jeg er en anelse bange for dem ;o)-Louise S.

 8. Nadia siger:

  Ravn: Jeg får et smil på læben når jeg læser den slags kommentarer, så selv tak!Louise: Ja, der er intet klammere end duer. Mågerne er jeg lidt mere tolerant overfor, men de slår heller ikke lejr og skider på min altan.

 9. Nadia Lavard siger:

  Åh, din sommerhat er fab <3 Men blev overrasket over at du råber, ikke gør af de duer? ;)

 10. Nadia siger:

  Tak, jeg regner med den følger med haven. Ligesom Kaspers pludseligt opståede trang til at drikke the af fint porcelæn…Jeg er jo ikke 100% gravhund, men hvis jeg havde troet det at gø var mere effektivt, så havde jeg gjort det! ;)

 11. Jeg er også vild med sommerhatten – jeg har en have, så jeg kan godt se det kun er en fin stråhat jeg mangler for at gøre billedet perfekt. Nå ja, og så en der kommer og fjerner kattelort fra de bæster der kommer på besøg på min græsplæne…

 12. Nadia siger:

  Jeg synes helt klart, du skal købe en stråhat! En med silkebånd, der kan flagre i den milde sommerbrise.Kattelort? Ja, det tager selvfølgelig lidt af charmen…

 13. FruE siger:

  Lige nu vil jeg gerne bytte en have for til en altan. Elsker at have en have – hader at passe den. Så en smuk smuk altan på en anden blog i går, så sådan en vil jeg have engang :)Skønne tegninger.

 14. Nadia siger:

  Jeg forestiller mig, at vi hyrer en gartner. Eller at Kasper udvikler en spontan interesse for havearbejde.Vores altan er ikke særlig smuk – den er en fordybning i et tag, derfor alle duerne. Og udsigten er en anden boligblok :)

 15. Sequence siger:

  Jeg synes, at du mangler hvepse og en stiv kuling fra vest på den første tegning – så kan jeg genkende haven…

 16. Nadia siger:

  Shhh! Nejnej, sådan ser en have slet ikke ud. Ingen insekter, ingen blæst, ingen regn. Bare solskin og hygge!

 17. Om mig siger:

  Duer er luftens rotter. Basta. Vi havde altan før. Og en barnevogn derude. Og duer. Og udover, at de larmede kl. 4 om morgenen, lavede de rede under barnevognen. Og nåede at lægge æg. Som vi måtte smide ud. Hvorefter jeg havde mareridt om, at de så angreb vores baby i barnevognen. Næ – må jeg så be om en have med hvepse og ukrudt. Og en sommerhat. Og Nadia til kaffe i haven!

 18. Nadia siger:

  Helt enig! Altaner er overvurderede, i hvert fald når man bor i dueterritorium.Sommerhavehygge… Ahh, jeg kan se det for mig, klart og tydeligt!

 19. Pingback: Okay, måske er jeg ikke altid den fedeste roommate i verden

Leave a Reply

Your email address will not be published.