Kender I det, når man har haft en veninde i så lang tid, at man begynder at få nogle fælles særheder?

  
Veninde middagssøvn
  
Sara og jeg var i hvert fald enige om at afslutte besøget tids nok til, vi begge kunne nå en middagslur.

5 kommentarer til Det er da slet ikke morfar-agtigt!

 1. Sequence siger:

  Ha ha haDet er altså lidt morfar-agtigt

 2. Skøøønt – det er da morMOR agtigt!! ;-)OG TILLYKKE med de 100indlæg – jeg savnede også en anelse hornmusik og eventuelt noget kransekage – i hvert fald kaffen fra Dronningen!Men så er det jo godt at man har sine læsere!

 3. Sara siger:

  Det er da slet ikke sært. Det er kun godt at vide, hvad man har brug for. (jeg nåede ikke luren i dag, da Alma og Maria kun sov til middag 1 time). Men det var rigtig hyggeligt (jeg husker også den gang vi tog middagslure sammen.. Åh, søde gymnasietid)

 4. Nadia siger:

  Nejnej, det er hverken mormor- eller morfaragtigt. Det er moderne og hipt. Det er det, de unge vil ha'! Søvn! Se selv på alle teenagerne derude, de er også hele tiden trætte.Kong Mor: Tak! Ja, jeg synes også dronningen godt kunne have budt på noget lækkert, men det må jeg vel have til gode. Der kommer forhåbentlig også et indlæg nr. 500 en gang, det kan være hun venter til da.Men grundlæggende vil jeg også hellere bare have mine læsere ;)Sara: Ja gymnasietiden var smuk… Det var nogle gode lure med Beverly Hills i baggrunden og slik på sofabordet.

 5. Leila Krak siger:

  Hahah, årh, hvor er det genialt! :Dwww.leilaswonderland.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.