“Nyd det” sagde I. Da jeg skrev at Kasper skulle være væk i tre dage. “Tænk på alt det slik og kage du kan spise!”

Nå, men det gjorde jeg. Og så skete det her:

      
110526ex
      
Jeg fralægger mig ethvert ansvar.

8 kommentarer til Det er jeres skyld

 1. Og bøøøøøvs :-DMan må godt – for man tager ikke på når man savner ;-) eller når man er syg… (atjuuu)

 2. Leila Krak siger:

  Hahah, det kender jeg ALT for godt!

 3. denlangeneger siger:

  Haha og det værste er at man sjældent har det bedre bagefter. Jeg føler mig i hvert fald bare enormt klam når jeg har spist en masse slik (men gør det alligevel gang på gang…)

 4. Nadia siger:

  Stine, jeg håber du har ret!Leila: Man kan jo heller ikke stoppe efter en halv dåse chips ;)denlangeneger: Jeg føler mig også lidt klam lige nu. Men mest af alt føler jeg mig kvalm. Urk… Alt for meget sukker, alt for hurtigt…

 5. Eeyorenyk siger:

  Tænk på det på denne her måde; hvis du nu kun havde spist halvdelen, havde du risikeret at den anden halvdel var blevet dårlig. Og det kan vi jo ikke have, vel?Det er i hvert fald den undskyldning jeg bruger overfor mig selv. :p

 6. Åh jeg tænkte også lidt på dig i dag da jeg kom til at købe slik…mine tyrkiske peber er jo væk for længst.

 7. Nadia siger:

  Eeyorenyk: Du har helt ret. Og det ville være synd for de sulte børn i Afrika!Kristine: Hvor er det fedt at slik giver dig associationer til mig ;)rijaH: Ja du kan sagtens grine… Det er ikke dig, der havde kvalme resten af dagen ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published.