Det er altid lidt antiklimaks, når man har haft travlt med store skoleprojekter, og det hele lige pludselig er overstået.
    
Efter fremlæggelse 1
    
Efter fremlæggelse 2
    
Efter fremlæggelse 3
  

Åh Disney Channel – min sidste store last…

(I må ikke dømme mig, vel? “Phineas & Ferb” er nu engang bedre end Go’morgen Danmark… Og har vi ikke allesammen noget dårligt tv, vi er blevet afhængige af? )


6 kommentarer til Underboen må tro her bor et barn

 1. Pi Andrea siger:

  Jeg kan også godt lide "Phineas og Ferb"…kan grine højt af næbdyret Perry´s meritter… (jeg fylder altså snart 49 år!)… :o9

 2. Nadia siger:

  Ja, Næbdyret Perry, han er et hit. Men min yndlingsfigur er nu engang Dr. Doofenshmirtz ;)Eller jeg mener… Jeg ser det ikke rigtigt, det kører bare i baggrunden, ikk? Jeg er mere typen der ser DR2. Og DR K. Selvfølgelig.

 3. Pi Andrea siger:

  Jo jo …selvfølgelig… ;o)

 4. Lene siger:

  Alt er bedre end Go'morgen Danmark!! Jeg prøver at indoktrinere mine unger med Phineas og Ferb – men mest fordi jeg er træt af Playhouse Disney-figurer – nu må de sgu snart lære at se noget ordentlig tegnefilm!!

 5. Nadia siger:

  Det gælder om at præge dem mens de er små – god stil! ;)

 6. Anonymous siger:

  min ynglings sang:D:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.