Fuck dig Roskilde

Posted by & filed under Bitterhed, Hvor selskabeligt, Mad, Roskilde Festival, Sara L., Stine.

Hvad gør man, når man har læseferie og sidder og bliver lidt bitter over, man ikke er på Roskilde Festival? Man holder selvfølgelig en “Pff-vi-er-hygger-os-da-meget-bedre-end-I-gør-på-den-lorte-festival”-picnic.           Og jo, det var rigtigt hyggeligt. Men der var ikke meget antiRoskilde-stemning i luften. Måske fordi en tredjedel af selskabet skal derned på onsdag, måske fordi den resterende… Read more »

Bryllup

Posted by & filed under Bryllup, Kærlighed og den slags, Nintendo, Nørderi.

I dag skal Kasper og jeg til en af hans gode venners bryllup (ja, ham med solbrillerne fra Polterabenden). Det bliver super hyggeligt. Sikkert også vildt romantisk. Det er bryllupper jo. Man begynder helt at drømme… Kasper og jeg har dog vores prioriteter i orden, så det bliver ikke vores tur til at gå op… Read more »

At flytte fokus

Posted by & filed under Drømme, Gravhund, Gravhunden Polka, Lotto.

Der er mange grunde til, jeg nogle gange drømmer om at vinde i lotto. Men i dag er der kun én:           Altså, Kasper er endnu ikke gået med til, at en lottogevinst fører en hund med sig. Men det skal nok komme. Ellers må jeg bestikke ham. Jeg får jo råd til det,… Read more »