Jeg kan da lige fortælle, at Kasper kom sikkert hjem i går (klokken 16) helt uden ny stripperkæreste og med sine ben i behold. Det havde været en hel fantastisk tur, fortalte han. Han havde kun en lille klage, men den handlede mere om turen hjem fra Fyn i bil:

    
110620 lille
    

Jeg forstår dem godt. Mad fra McDonalds smager da meget bedre – de har de bedste milkshakes. Jeg synes næsten, han godt kunne have taget noget med hjem til mig…
I stedet var han sød at hente thaimad. Og jeg var så glad for at se ham, at jeg faktisk synes han duftede godt. Selvom han ikke havde været i bad i tre dage. Det må være kærlighed!


6 kommentarer til Opfølgning

 1. Xenia siger:

  Haha, McD har helt sikkert de bedste milkshakes. Men samtidig synes jeg altså at Burger Kings twister fries er riiimeligt lækre også. For mig står valget gerne mellem gode twister fries eller gode nuggets ;)

 2. Ja hvad er det også for noget!! ;-)Jeg skal have thai take away til enhver tid!Er ikke så god til andet end hjemmelavede burgere.

 3. Vipse siger:

  Er blevet helt vild med dine fine tegninger (og en smule jaloux, da mine egne kreative evner slet slet ikke rækker så langt!)Tak for en fantastisk blog :)/Vipse

 4. Anonymous siger:

  åå det var godt, han lyder dejlig.Nå H tasten virker hvis jeg trykker 7 gange på den.Hilsen Karina.

 5. Der er noget med at huden udskiller en primalduft, efter et stykke tid. Og grunden til at man går i bad , er for at vaske den af, for hvis man ikke vasker den af, så er alle kvinder helt vilde med en. Det var nok det der skete da han kom hjem. Ej jeg ved ingenting, men det kunne da være sjovt!

 6. Nadia siger:

  Xenia: Jeg har aldrig smagt twister fries. Det må jeg gøre, næste gang Kasper tvinger mig på Burger King.Stine: Jeg elsker dårlig burgermad, og jeg får det så sjældent, at mad fra McDonalds bliver en slags luksus ;) Thaimad køber vi derimod hver gang vi ikke gider/har tid til at lave mad, så det er ikke lige så spændende.Vipse: Tak for de pæne ord :)Karina: Ja, det er ikke sådan med gamle computere ;) Kasper ER dejlig, det er derfor jeg valgte ham :)Kristine: Det kunne faktisk være ret smart. Jo mindre han badede, jo mere forelsket blev jeg. På den anden side ville det nok være ret ulækkert for omverdenen efter et stykke tid ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.