I sidste eksamensperiode fantaserede jeg om at finde familiegravstedet på Assistens Kirkegård, såfremt det stadig lå der. I går fik jeg det endelig gjort.
Jeg havde forestillet mig turen som en regulær skattejagt, hvor jeg ville bruge laaang tid på at finde frem til den pågældende grav. Grav for grav ville jeg komme nærmere og nærmere. Sådan var det nok også blevet, hvis ikke jeg havde taget Kasper med. Kasper har jordens bedste stedsans, og kan finde alle steder, selvom han aldrig har været der før (derfor kan det også undre mig, at han ALDRIG kan finde noget i køleskabet…). Mens jeg tossede rundt og kiggede på alle de fine, fremmede grave, og blev mere og mere irriteret over det elendige kort over kirkegården jeg havde til rådighed, forsvandt Kasper. Han gik simpelthen direkte over til graven. Bum. Sådan skulle dét gøres. Ikke verdens længste skattejagt.

       
110603
(Kære tip-tip-oldemor. Vær sød ikke at hjemsøge mig for at tegne dig som en gravhund.)
       

Det var lidt antiklimaks. Så jeg udvidede turen med et smut forbi mindelunden i Ryvangen. Så kunne vi da finde min farmors farbror i stedet – uden kort! Som sagt, så gjort.
Vips, vips, vips så havde Kasper fundet den grav også. Mellem 105 andre identiske gravsteder.

Jeg synes faktisk, det var rigtig interessant at snage sådan i fortiden. Men hvis der skal være lidt skattejagt over det en anden gang, så lader jeg Kasper blive hjemme. Jeg kan bare lede efter de samme grave igen – min stedsans er så elendig, at jeg stadig kan miste orienteringen, når jeg er i Lyngby Storcenter. På trods af jeg arbejdede der i to år.


8 kommentarer til Skattejagt

 1. Lotteriet siger:

  Hihi hvor sjovt og dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der kan blive væk i en telefonboks med et atlas under armen!!Er vild med dine tegninger!

 2. Nadia siger:

  Tak :)Ja, det er til tider ret trættende, at være så dårlig til at finde rundt ;)

 3. denlangeneger siger:

  Haha jeg er også håbløs til at finde rundt. Jeg kan slet ikke huske hvad det var jeg gjorde før jeg fik en smartphone, jeg er helt lost uden den! :p

 4. Nadia siger:

  Jeg ville SÅ gerne have en smartphone alene af den grund! GPS for the win!(Hvis bare jeg var rig…)

 5. denlangeneger siger:

  Haha jeg er sgu heller ikke rig… jeg er også på SU, men havregrød og forholdsvis billige mobilaftaler hos telia kan godt få det til at hænge sammen ;)

 6. Nadia siger:

  Jeg har faktisk også set et par gode tilbud mht. smartphones, hvis jeg skal være helt ærlig, men det virker bare så dumt at købe ny mobil, når min nuværende virker fint.Så det må blive når jeg har vundet i lotto, og kan strø om mig med penge ;)

 7. Eeyorenyk siger:

  Hahaha. Fantastisk tegning! <3Jeg har det ligesådan – Kan fare vild i en telefonboks og kan aldrig finde noget. Den første uge måtte jeg bruge GPS for at finde på arbejde – Både derned og hjem igen. Og det er sådan ca. ligeud hele vejen bortset fra to afkørsler. :s

 8. Nadia siger:

  Men så længe man har GPS, er der jo ingen problemer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.