110703
     

Det var sindssygt sjovt at være af sted. Jeg havde to rigtige gode aftener, og den ene koncert jeg så fra start til slut var også det hele værd. Min lejr var fantastisk, og jeg står i evig taknemmelighedsgæld til Dennis, der valgte at sove udenfor i regnvejr to nætter, så jeg kunne sove i hans telt.
Men som min gravhundeform nok antyder, er jeg ekstremt magelig. Stillet overfor valget mellem at blive kørt hjem nu eller at tage det offentlige hjem engang i aften (samtidig med alle andre), valgte jeg altså det første. Nu sidder jeg helt nyvasket i min dejlige lejlighed og nyder de pommes frites, Kasper har lavet til mig.

44 timer blev det til, og selvom Roskilde aldrig har været smukkere, er der stadig plads til forbedringer. Derfor har jeg lavet en lille huskeliste til mig selv, som jeg kan kigge på næste år, når jeg gerne vil med igen:

 • Tag kun af sted i festivaldagene. Ellers når du at blive træt af festivallen, før den overhovedet er startet.
 • Husk sæbe til toiletbesøgene. Fandme klamt at spise burgere efter et møde med Godik, når der ikke er alkogel eller sæbe i nærheden.
 • De der sandaler du også afprøvede de sidste to år, ikke? De giver stadig vabler. Bare lad dem blive hjemme.
 • Husk håndklæde. Jo, du vil gerne i bad, selvom du kun skal være der 4 dage.
 • Husk mobilopladeren for helvede! “Vi mødes klokken 10.05 foran betonblokken med bambusstolene” bliver bare aldrig til noget.
 • Pak regntøj selvom solen skinner i det øjeblik, du tager af sted.
 • Sørg for at få fat i din billet før PJ Harvey spiller. Og let så røven og få set noget musik, din dovne hund!

I skal også være velkommende til at plukke lidt fra listen. Jeg har dog på fornemmelsen, at I har glemt det her indlæg til næste år. Modsat mig selv selvfølgelig.


8 kommentarer til Allerede?

 1. Pi Andrea siger:

  Godt at du har haft en god oplevelse…men meget egoistisk er jeg når jeg skriver at det er rart at du er tilbage på bloggen igen… (-se evt. kommentar under Kristines indlæg om dig idag)… :o)Knuss

 2. Nadia siger:

  Jamen jeg labber det i mig – tusind tak ;)

 3. Hvad er ham helten Dennis? En fisk?? HVORDAN kan nogen overhovedet overveje at sove udenfor i regnvejr?? HVAR?

 4. Nadia siger:

  En del af forklaringen er, at han byggede en slags bivuak og så i øvrigt havde en eller anden fantastisk army-sovepose, der kunne modstå regn. Men stadig – det var ret fedt gjort!

 5. Oberst Anja siger:

  Det er sgu nogle gode råd! Kan du evt. genposte dem umiddelbart før Roskilde næste år? Jeg er bange for at glemme punkt 1 – som jo kan være ret ødelæggende for helhedsoplevelsen. :)

 6. Nadia siger:

  Selvfølgelig! …hvis jeg husker det.(Jeg glemmer også altid det punkt – jeg tror at grunden til Roskilde var så fedt i år, var at jeg blev tvunget til at indordne mig under det ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.