Jeg har aldrig haft noget forhold til Kaizers Orchestra. Det var bare endnu et band, jeg ikke gad sætte mig ind i. Altså indtil jeg tog på Roskilde Festival i år. Jeg gik kun med op til deres koncert, fordi hele lejren tog af sted sammen – men fuck hvor var det fedt! De havde et fantastisk sceneshow. Og da forsangeren (som jeg har googlet mig til hedder noget så sexet som Janove) på et tidspunkt råbte “I think I love you – let’s have sex!” var jeg næsten klar til at forlade Kasper.
Nu sidder jeg og stener YouTube-klip fra da de spillede i Vega og drømmer mig tilbage til Roskilde. Hvor Janove i øvrigt havde et noget pænere hår.

  

  

Jeg er lidt fascineret af ham… Jamen se dog på ham! Ca. 3½ minut inde i videoen smiler han og sender kys til publikum, og der ser han da vildt charmerende ud – altså på den halvfulde Jack-Sparrow-agtige måde. Og som en ekstra bonus er han jo nordmand! Det kan vi li’!

Så… Ses vi til koncert i Tivoli til august?

     
110708a lille
Ja, Christina, jeg håber du glæder dig – for sådan bliver det!
     

(Og til alle jer, der synes det er pissetarveligt overfor Kasper, at jeg drømmer sådan om andre mænd: Bare rolig. Ude i virkeligheden er det stadig Kasper, jeg elsker højest – og lad os se det i øjnene: Janove er hverken rødhåret eller har et flot skæg. Der er slet ingen konkurrence!)

     
110708b lille
     

24 kommentarer til Når man er for meget alene hjemme…

 1. Det er helt i orden det der! Han er vildt charmerende! Så længe du bedst kan lide Kaspers skæg!!

 2. Stride siger:

  Jeg har altid været forelsket i stort set alle de mandlige værter på DR2 (ja, jeg er til kloge mænd!)Men Kaizers Orchestra er fede fra tid til anden, lyttede meget til dem i starten af 00'erne, da jeg var frivillig på studenterhuset i AA. Jeg har faktisk været i byen med dem, så jeg har forståelse for dig….drøm sødt;-)

 3. Nadia siger:

  Stine: Selvfølgelig kan jeg bedst lide Kaspers skæg! Jamen, ingen her på bloggen har jo set det, men det er det flotteste, mørkerøde skæg i hele verden. Jeg har endnu ikke mødt en der kunne overgå det.Stride: Jeg forstår udemærket DR2-præferencen! Har du været i byen med dem? FEDT! Jeg kunne godt forestille mig, at de forstår at feste. Jeg bliver en lille smule misundelig – men ikke nok til, at jeg ikke vil høre nogle flere detaljer ;)

 4. Ha ha, stil dig i kø – vi er flere Kagedåser der har det vildeste crush på den pæne mand. Har været til 2 Kaizers koncerter her i byen og folk plejer at gå helt amok. Sidste gang stod der 1 pige udenfor og tudbrølede fordi hun havde fået at vide at Sjakalen havde en kæreste. Tsk tsk – godt man kan beherske sig og selv først tude over det når man er kommet hjem ;-)

 5. Nadia siger:

  Hahahaha! Ej, stakkels pige… Da jeg googlede ham (man vil vel gerne vide, hvad ens teenagebesættelse rent faktisk hedder), var den næstmest populære søgning på google hans kone. Tænkte godt allerede der, at der må være nogle misundelige piger derude.(Ps: jeg ville også kalde mig "Sjakalen" hvis jeg hed Jan Ove – det er virkelig ikke særlig rock'n'roll, kan vi ikke blive enige om det?)

 6. Sif siger:

  Janove er da sådan et retrosexet navn… på den der kom-lad-os-være-hippe-i-de-norske-fjelde-måde.

 7. Anna S siger:

  Jeg blev også helt forelsket efter Roskilde. Mine venner er hardcore fans, så vi stod i pit og var SÅ tæt på Janove! Og aldrig har jeg set så fin en gråsprængt hipsterfrisure!

 8. Nadia siger:

  Ja… På samme måde som Karl Åke…Hvis jeg skulle introducere en ny kæreste til min familie og venner under navnet Jan Ove – så SKULLE han være kendt forsanger for at undgå mobning.(Og i samme sekund Janove forlader sin kæreste til fordel for mig, og Kasper accepterer kæreste nr. 2, så er det jo super aktuelt!)

 9. Nadia siger:

  Anna S: Jeg stod også helt forrest – der var nogle hardcore fans i lejren, så intet mindre kunne gøre det. Og du har helt ret med hans hår! Man bliver jo scoret bare af at se på ham.

 10. Anonymous siger:

  Hahaha ja jeg glæder mig stadig! :) Tror det er godt du har én med der kan forhindre (eventuelle) pinlige episoder… ;) Glæder mig!/Christina

 11. Nadia siger:

  Bare rolig, jeg har ikke planlagt noget pinligt – men jeg forventer at du tager et billede, når jeg forsøger at presse ham til at skrive sin autograf ud over mine bryster! ;)

 12. Pi Andrea siger:

  Øhh hvad er der da lige galt med at hedde Jan Ove?!? Jeg har da en bror der hedder Jan og en anden bror der hedder Ove… ;o)

 13. Nadia siger:

  Og dermed ingen bror der hedder Janove ;)Det er bare ikke så… ungt. ;)

 14. Anonymous siger:

  Jamen selvfølgelig da..eller..øhhh ;)/Christina

 15. Oberst Anja siger:

  Helt sikkert, Nadia! Jeg skal danse ompa til jeg dør i Tivoli! (Og man skal eddermame danse meget ompa, før man dør af det…)Har ikke googlet mig frem til navne og har kun været til en enkelt koncert i Vega (blev hevet med af Ikea, som er hardcore fan) – og jeg må indrømme, at jeg er lidt fascineret/skræmt af pianisten, som bare ikke smilede eller så det mindste venlig ud på noget tidspunkt i løbet af koncerten. Det var sejt nok til, at han kunne være forklædt oberst. :)

 16. Nadia siger:

  Med lidt alkohol i blodet bliver det super nemt at danse ompa! Måske vi bare kan stoppe, når fødderne bløder?Jeg har aldrig tænkt over det med pianisten – men det skal jeg helt sikkert kigge efter til august.

 17. Anonymous siger:

  Hvordan danser man det?Den store bror.

 18. Nadia siger:

  Det handler ikke om hvordan – det handler om hvor længe. Frede, du skal bare danse løs hele natten, så kommer det til dig!

 19. Oberst Anja siger:

  Hehe – hvis du kan få øjnene fra Janove (tænk at han hedder det!), så læg mærke til, hvor ond pianisten ser ud. :) På en måde ligner han lidt en ung udgave af Poul Glargaard – og alle ved jo, at han er døduhyggelig!

 20. Anne siger:

  haaaalloooooo en lækker ungersvend men check også lige biceps på trommespilleren….

 21. Nadia siger:

  Oberst Anja: Der bliver jeg nok nødt til at indrømme, at jeg ikke ved hvem Poul Glargaard er ;)Anne: Ja, men trommeslageren har ikke sagt søde ting til mig (og 50.000 andre, men altså…), så jeg holder stadig på Janove ;)

 22. Oberst Anja siger:

  Anne: Er det ikke trommeslageren, som er helt enormt behåret?Nadia: Poul Glargaard er… altså, jeg kender ham kun, fordi man engang kunne få sådan nogle lydbånd med uhyggelige historier, som han havde indtalt. "Lyt hvis du tør" hed serien. Og han har en rigtig creepy stemme (især når man er 5 år, men også når man er 27)… :)

 23. nanna siger:

  Åh altså. Jeg blev syg på Roskilde, og gik glip af deres koncert. Og jeg skal arbejde under deres koncert på Smukfest :( (så må jeg vel varme mig ved mindet om deres optræden på Train i marts, hvor mine veninder og jeg, vupti, blev hevet op på scenen under Maestro) ♥

 24. Nadia siger:

  Det må man da også kunne varme sig ved længe! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.