110705
Jaja, så ligger jeg da bare i min seng og er syg hele dagen. I min sommerferie!
     

Sådan går det når man rydder op i lorte-, slam- og rottebefængt kælder. Lugten var heller ikke helt god dernede…
Nåja, og så sender jeg da lige en tak til EkstraBladet for at puste til mine katastrofetanker, så jeg nu tror, jeg skal dø af nyresvigt, fordi jeg ikke havde gummihandsker på under rengøringen. Så kan man lære at holde sig til Politiken.


10 kommentarer til Pfff, det har da ingenting med Roskilde Festival at gøre!

 1. Hahahahhaha – ja hvis man ikke vil høre – må man føle..Mon ikke du overlever denne omgang? ;-)

 2. Nadia siger:

  Det håber jeg. Det ville fandme være pinligt, hvis der på min gravsten skulle stå "død af rengøring".På den anden side ville teenage-Nadia få oprejsning i forhold til min mor… "Så kan du se, hvad der kommer ud af at tvinge mig til at have gode rengøringsvaner!"

 3. Mia siger:

  Statens serums institut (som er noget mere pålidelige end EB) mente risikoen var størst for børn og husdyr… Så alt kommer an på hvor meget gravhund du er ;-)

 4. Nadia siger:

  Ha! Så dette er faktisk den endelige test: Er jeg mere gravhund end menneske?Jeg dropper teksten "Død af rengøring" på min gravsten, og vælger i stedet "Var for meget gravhund til denne verden", hvis jeg dør nu ;)

 5. Anonymous siger:

  Nadia – der står i artiklen, at sygdommen viser sig en til to uger efter smitten… det er tirsdag!!! Mon ikke du bare er forkølet :-) Det håber jeg, for du er pt min yndlingsblog. Kh, Tine

 6. Nadia siger:

  Tak Tine! Det er klart mere end bare en forkølelse, men okay, lad os antage at jeg ikke dør af leptospirose ;)

 7. Lotteriet siger:

  Jeg vil bare sige: Rigtig god bedring!!Jeg håber så sandelig at gravhunden overlever, for jeg er helt vild med din blog!! :O)

 8. Åh så er jeg sgu glad for at du nåede at tegne mig. Og jeg tror så absolut heller ikke at du dør af lidt rengøring. Det skal mere til er jeg sikker på. God bedring.

 9. Nadia siger:

  Lotteriet: Tak! Jeg er glad for, det i det mindste er en grund til at ønske mig levende ;)Kristine: Jeg er ikke helt overbevist. Måske man skulle prøve at overtale Kasper til at hyre en rengøringsdame?

 10. Line siger:

  Åh ja Politiken er nu engang den eneste rigtige avis! Og krydser forøvrigt fingre for, at du overlever selvom jeg tror du ville gavne mange folk, ved at give dem et godt grin over gravstenen! :)The Fashionphile-http://fashionphileme.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.