Jeg har intet imod reklamer på blogs, så længe de ikke larmer. I nogen tilfælde er det endda lige før, jeg synes reklamerne passer godt til bloggen:

    
Reklamea lille
    

Men til min? Jeg tænker bare…

    
Reklameb lille
    

Ja… Det er bare ligesom om… Jeg ikke er helt glamourøs nok..?

   


7 kommentarer til Reklamer

 1. Ria siger:

  Hvis reklamer virkelig skulle blive et must på din blog, så vil jeg mene at shampooreklamen skulle være specifikt til gravhunde! Din blog ville nok få et hint af 'WTF' hvis du får mode-reklamer herind ;) Tak for dejlig blog!!

 2. Nadia siger:

  Ja, det må jeg undersøge. Hundeshampoo, hundekiks, gravhundemerchandise – de kan reklamere for det hele her! ;)

 3. Ja for F*****, det´kunne være så sjovt!!Seriøst!hahahahahahahaha

 4. rijaH siger:

  Hahaha det ville sgu være fint :P Meget bedre end reklame for hundemad i hvert fald :P

 5. Nadia siger:

  Der er muligheder her! ;)(Men jeg sætter grænsen ved loppeshampoo – folk skal jo helst ikke tro den slags om mig ;)

 6. Elisabeth siger:

  OMG har lige læst dine første indlæg = alle dem der er på din forside :p og jeg er virkeligt godt underholdt..!! elsker dine tegninger. hehe er det en nullermand :p jeg havde gættet på en bums hahha

 7. Nadia siger:

  Godt du har moret dig :)Nejnejnej, jeg har endnu til gode at prøve at have en bums på maven ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.