Jeg sagde jo, jeg kedede mig

Posted by & filed under Boligindretning, Gravhund.

Velkommen til… HverdagsNadias Boligspecial! Dagens tip: Sådan pifter du din sofa lidt op.         Ja, sådan ser din sofa ud. Lidt slidt, stoffet er blevet slapt, du kan mærke fjedrene når du sætter dig, og generelt er du heller ikke vild med de pletter, der er opstået hist og her. Der er et helt… Read more »

Sidste feriedag

Posted by & filed under Dovenskab, Ferie, Kedsomhed.

     Men det gælder bare om at nyde det. Snart står der 8.00-17.00 på skemaet (… i hvert fald nogen af dagene), og så nytter det ikke noget at brokke sig over, man ikke fik dovnet færdigt.

Politikere… Tsk tsk.

Posted by & filed under Fantasi, Klon, Politik, Selvkritik, Træthed, Valg.

Jeg er allerede ved at blive godt og grundigt træt af dårlige, ukritiske avisartikler om valget, samt klichefyldte partidebatter, der typisk ender ud i kedelig mudderkastning. Nogle gange får jeg seriøst lyst til at rive alle deres spindoktorproducerede taler i småstykker!           Hvorfor kan de ikke bare lave en debat, der indeholder lige det jeg vil… Read more »

Mere slik, giv mig mere!

Posted by & filed under Familie, Simon, Slik.

Ja, det er da klart fordi næstældste lillebror var på besøg i går, at jeg formåede at spise to cupcakes, 300 gram slik, en stor isvaffel og (hvad der bagefter føltes som) en milliard amerikanske pandekager…         Jamen jeg siger jer, jeg skulle virkelig nødes! Det må være en storesøstersvaghed.

Valgkamp

Posted by & filed under Afhængighed, DSU, Politik.

          Ja, det er ikke den store overraskelse. Men selvom jeg er helt sikker på, hvor jeg vil sætte mit kryds, så kan jeg ikke lade være med at længes efter de gode gamle dage… Jeg savner Socialdemokraterne, og selvom de lige nu ikke har fortjent min stemme, så glæder jeg mig til den dag,… Read more »

Tak!

Posted by & filed under Ridning.

Om det er den daglige tur op og ned af trapperne til 4. sal, eller om det er skjulte reserver fra mine utrænede lår – jeg er ligeglad: TAK! Tak fordi jeg efter to timelange rideture ikke er blevet straffet med den karakteristiske lort-i-buks-gang, der som regel følger uvante travture:           Tak fordi jeg… Read more »