Det gjaldt også for kollegielivet. Da dem jeg kendte fra køkkenet efterhånden begyndte at flytte ud, flyttede der nye studerende ind. En del af dem havde en lidt alternativt fortolkning af begrebet “hensyn”. Hensyn var ikke det, man skulle tage over for andre – hensyn var mere en slags overbærenhed, man skulle udvise overfor dem.

Da disse teenagere, der havde en del uforløste forældreoprørskomplekser, flyttede ind, indså jeg, at det var på tide jeg flyttede ud. Sådan sluttede en ellers fantastisk periode af mit liv.

  
Ferieprojekt dag 14lille
(Ja, det sagde han. Jeg hørte det selv, da jeg hysterisk forsøgte at banke hans dør ind klokken 3 om natten. Han hørte mig ikke på grund af musikken. Jeg hader dem stadigvæk en lillesmule)

 

Efter at have brugt hvad der føltes som 100 år på at finde en lejlighed, flyttede Kasper og jeg sammen på Østerbro. Der bor jeg endnu – og så er I vist up to date med alt det vigtige, der er sket i mit liv.

Jeg håber ikke, det har været for kedeligt – men uanset hvad vender den almindelige “HverdagsNadia” tilbage i morgen, endnu engang på dagbogsform. Vi ses!


14 kommentarer til Del 14: Alt godt har en ende

 1. Fie siger:

  Det er sjovt, jeg nåede også et punkt i mit kollegieliv, hvor der flyttede nye folk ind, hvor jeg bare tænkte "det her er jeg simpelthen blevet for gammel til" heldigvis fandt jeg et arbejde kort tid efter. Jeg elskede at bo på kollegium, men kun indtil nogle bestemte individer flyttede ind. Så var min tid ligesom ovre.

 2. Tak for at du ikke bare har holdt ferie, men derimod givet os endnu mere indblik i dit gravhundeliv!

 3. Nadia siger:

  Fie: Sådan må det jo være. Pludselig var man blevet et gammelt røvhul. På en måde er det meget godt, det går sådan – hvis jeg var flyttet mens alting var rosenrødt og fantastisk, så ville jeg altid være lidt bitter. Nu elsker jeg i stedet min lejlighed uendeligt højt.Karoline: Tak fordi I har læst med! Og taget så godt imod det :)

 4. Marie siger:

  Tak Nadia – det har været fantastisk at se din biografi i tegneserieform, især var jeg vild med tegningen til indlægget Danmarks socialdemogratiske ungdom!

 5. Anonymous siger:

  Jeg elskede denne "gennemgang" af dit liv. Det var top! Hilsen Regnvejr

 6. Nadia siger:

  Marie og Regnvejr: Tak. Jeg er glad for, I kunne lide det :)

 7. Luna siger:

  Jeg synes også din gennemgang har været helt vildt skøn!

 8. Nadia siger:

  Det er jeg glad for!! :)

 9. fasterfis siger:

  Hurra for guidet tur gennem den første del af dit liv! Det var virkeligt fint! Jeg stemmer for flere flashbacks på et tidspunkt!

 10. Nadia siger:

  Det skal der nok blive mulighed for :)

 11. Sachia siger:

  ahh agree agree. Man føler sig gammel når man ser hvor unge de er nu til dags, dem der flytter ind :P

 12. Nadia siger:

  Ja, og føler mig ellers så ung til dagligt. Jeg ved ikke lige hvordan det gik til…

 13. Sikke en fin blog du har :DJeg er ret imponeret over hvor meget vores kollegietid minder om hinanden, jeg flyttede også bare ind midlertidig, men så blev jeg bidt af det. Indtil en dag hvor jeg bare fik nok. Og nu er jeg bare glad for endelig at være væk :D

 14. Nadia siger:

  Jeg er også ENORMT glad for min lejlighed og for jeg ikke bor der længere, men jeg må indrømme at jeg savner den gode tid – de første 1½ år var fantastiske.Det er jo lidt noget andet nu, hvor man hele tiden skal lave aftaler for at se folk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.