110818a
    
110818b
    
110818c
    
110818d
    
110818e
        

Bare ignorer Kasper og betragt dette som en opfordring!

Åh, det nytter jo ikke noget. Selv hvis jeg begyndte at sende mails ud til forskellige firmaer, ville ingen reagere. Hvem vil have sin spritnye og moderne smartphone tegnet i poterne på en gravhund?

Det kunne være man i stedet skulle prøve en anden taktik…

        
110818f
        

Så krydser jeg fingre for, de er er blevet rigere til oktober.


13 kommentarer til Ja, jeg har jo ikke selv råd, såøh…

 1. Eii – det er ligesom mine ønskesedler! De indeholdt altid "Hest" indtil jeg var 17 "Bil" indtil jeg var 24 – og fik kørekort – nu står der bare småting som Aston Martin og diamantringe..Krydser fingre med dig – det er rigtigt smart at have en telefon man kan gå på nettet med :-D

 2. Stine siger:

  Jeg har lige købt en til 800 kr uden binding eller abonnement. Er meget tilfreds :) Bare sig til hvis du vil høre mere…

 3. Eeyorenyk siger:

  Hahaha… Åh, jeg kan godt følge dig. :p

 4. Nadia siger:

  Kongmorsverden: Jeg fik heldigvis en pony til min 6-års fødselsdag, og så var jeg fri til at drømme om andre ting.Problemet er måske lidt, at jeg har en fuldt ud funktionel mobil, der kan bruges til alt det vigtige, og som er under et år gammel. Og som jeg fik af mine forældre. Spørgsmålet er, om de vil give mig en ny, dyr, mobil – IGEN i år. Jeg tvivler.Stine: 800 kr er uden for mit budget ;)Eeyorenyk: ;)

 5. Diktesoph siger:

  Kunne du ikke komme til at dumpe den der fuldt funktionelle mobil i toilettet, eller tabe den lige foran en bil der kommer kørende i høj fart, eller?

 6. Nadia siger:

  Det er bare en lidt risikabel metode, ikke? Tænk hvis de alligevel ikke gav mig en ny mobil? Eller bare gav mig en magen til den gamle bagefter?

 7. Nadia siger:

  Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ikke nævnte det igår, men her: http://www.3.dk/Privat/mobil/Mobiler/Apple-iPhone-3GS-8GB/?nm_extag=link=,billboard_forside_iphone3gs_1krSelvfølgelig er det med abonnement, men der er helt sikkert en røvfuld smartphones til gratis (næsten), hvis du køber med abonnement.

 8. Lene siger:

  Jeg forstår Kasper ;-) men jeg er vild med dine tegninger, så en eller anden må da kunne se det smarte i at få sin smartphone tegnet her hos dig :-)

 9. Nadia siger:

  Nadia: Hmm, ja, jeg har godt nok været fristet af det tilbud LÆNGE, men jeg har ikke rigtig råd til så dyrt et abonnement.Lene: Ja, tænk på alle de fordele der ville være for jer! Eller, vent… Så ville jeg jo bare være på nettet i stedet for at tegne.Men wow, hvor ville jeg være meget mere på twitter og facebook!

 10. Åh jeg vil også have en Iphone. Mest af alt fordi så kommer man aldrig til at kede sig. Og jeg er også meget tilfreds med min telefon, som jeg rent faktisk snart har haft i 4 år nu. Hvilket er gammelt for en mobiltelefon, men den kan sagtens gå på nettet.

 11. Nadia siger:

  Jeg er også sådan i princippet glad for min nuværende telefon. Jeg har aldrig haft en der var bedre. Jeg vil bare gerne have en smartphone :)

 12. denlangeneger siger:

  Åh min iphone valgte at dø lige inden roskilde og siden da har jeg haft en virkelig rådden smartphone (haha luksusproblem I know…) men hvis jeg bare så meget som overvejer at nævne ordet mobiltelefon for min far kan jeg være sikker på at jeg ikke hører fra ham i flere uger… tror han har givet mig 10+ mobiltelefoner på 6-7 år… så jeg forstår ham godt! :D

 13. Nadia siger:

  Wow, det lyder som om du hellere må få en ulykkesforsikring til din mobil! På den anden side lyder det som om, det bliver ret dyrt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.