janove2
    
Jojo, Mikala og Christina har selvfølgelig ret. Det var en helt fin koncert. Jeg kunne dog ikke lade være med at være en smule skuffet bagefter over… noget. Noget jeg måske inderst inde havde gået og drømt lidt om, men som ikke skete…
    
Janove1
    
Nu må han vente helt til næste koncert (måske om flere år!), før han får mulighed for at erklære mig sin kærlighed. Tsk tsk.

16 kommentarer til Jeg var til koncert med Kaizers Orchestra i Tivoli i går…

 1. Anonymous siger:

  Jeg mener han sagde "Vi ses neste år!", så forhåbentligt skal du ikke vente så længe ;)Tak for en super hyggelig aften!/Christina

 2. Nadia siger:

  Jeg håber du har ret ;) Selv tak Christina, jeg havde det rigtig sjovt!

 3. Oberst Anja siger:

  Åh fuck, jeg havde for meget hverdagsudtur til at komme i tanker om, at det var i går, de spillede. Håber du ubevidst nød det lidt for mig også. Og på en eller anden måde har du fået den der… øhh grævling (?!) til at ligne Janove ret fint. Men hvad er han for et dyr? Han er ikke en grævling, vel?

 4. Nadia siger:

  Janove kalder sig selv Sjakalen, så det respekterede jeg ;)Jeg ved godt, det ikke er lige til at se, hvilket dyr han er… Men en grævling alligevel? En grævling ser jo sådan ud: http://2.bp.blogspot.com/-cIHWVkGvRfs/TkBYyk9wMLI/AAAAAAAAAFw/YcSytNm9Z7g/s1600/ferietid10.png(den grå med de sorte striber)

 5. Lines linier siger:

  Jeg har det på samme måde – hørte dem til Skanderborg Festival i går aftes. Og det var FEDT FEDT FEDT, men tror desværre heller ikke, at han så mig ;-)

 6. rijaH siger:

  Åh det håber man da vel altid når man er til koncert med ens idoler :PP

 7. Nadia siger:

  Lines linier: Ja, han kunne da godt lige have sendt et håndkys eller sådan noget ikke?rijaH: Måske :)

 8. Nadia Lavard siger:

  *nusser med Janoves gennemblødte håndklæde*Ikke for at tvære i det…. ;)

 9. Nadia siger:

  End ikke Janoves svedhåndklæde ville kunne trøste mig i den sag. Jeg ønsker mig bare lidt kærlighed…

 10. Nadia Lavard siger:

  Han vendte sig på et tidspunkt mod jeres retning, smilede og lavede thumbs up. Jeg hvinede på dine vegne, for jeg troede, det var til dig. Nej?

 11. Nadia siger:

  Jooo men det var jo ikke KUN til mig. Eller, det er det selvfølgelig når jeg genfortæller historien, men det var bare ikke helt nok.Stakkels Janove. Alle vil have en bid af ham.

 12. Jeg har engang fået et kys fra ham!!!! Blær, blær, blær…Jeg mødte om tilfældigvis efter en koncert – han var stang stiv – jeg gik hen for at sige hej. Hvis jeg var lidt løsere på tråden er det ikke til at sige, hvad der ville have sket :-)

 13. Nadia siger:

  … jeg er kun lidt misundelig. Fortæller jeg mig selv lige nu.

 14. Nadia siger:

  Du er i øvrigt godt klar over, at det er din skyld, hvis jeg begynder at stalke ham efter deres næste koncert ikke? Nu jeg ved, at det med hans kone ikke er det største problem.Så skal der snaves!(Kasper, hvis du læser med her, så er det selvfølgelig bare for sjov)

 15. Det er efterhånden mange år siden – dengang de stadig var lidt undergrund. Måske var han ikke gift dengang – hvis han var virkede det i hvert fald som om, at han var fuldstændig ligeglad med det!!!

 16. Nadia siger:

  Jeg mener at have læst et sted, at han har været sammen med sin kone i 20 år, så jeg gætter på ligeglad. Det kan selvfølgelig også være, at hun har givet ham lov til at gå lidt amok og nyde tourlivet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.