11 kommentarer til Kan vi ikke bare snakke om noget andet?

 1. Ravn siger:

  Kender følelsen. Vi er heldigvis både min søster, mor og jeg der er de lave, som min nevø på ikke engang 9 år er ved at blive højere end.. og han bruger allerede 37 i sko. :b

 2. Ravn siger:

  Og det ser forresten rigtig godt ud med tegningerne! :D

 3. rijaH siger:

  Nåååå din mor(gætter jeg på) er nuser <3

 4. Nadia siger:

  Ravn: Ja… I min familie er det så kun mig der er lav. Jeg burde faktisk vænne mig til det, tre andre af mine yngre søskende er allerede blevet højere end mig… Suk.Jeg er glad for, du synes om det :)rijaH: Ja, det er min mor :)

 5. Jeg vil med det samme afsløre, at Nadia faktisk har et par bukser, som er designet til at være i sommer-agtig ankel-længde, ligesom eksemplet her:http://aff.ysi.bz/assets/44/302/l_p0012330244.jpgDisse bærer hun imidlertid som var de normale langbukser, hvilket jeg påpeger ved enhver given chance, som den solidariske kammerat jeg er. Det er FANTASTISK at drille den pige med hendes højde, altså!

 6. Nadia siger:

  Hvad fanden Christian!?! Breder mobningen sig nu til min blog?Jeg vil godt gøre opmærksom på, at de bukser for længst er smidt i skraldespanden (som om det redder noget).Din plads på min venneliste er i øvrigt alvorligt truet. Hvis jeg var dig, så ville jeg invitere på øl lidt hurtigt, for at rette op på skaden.

 7. Nadia siger:

  Nå navnesøster, så kan jeg lige hilse sige, at jeg er den laveste af alle i mine søskende flok på 4. Min mor er tilmed få cm højre end mig. Så, enjoy it det har sine fordele til tider.

 8. Lene siger:

  Ej, jeg havde helt glemt at besøge dig i dag!!! Synes nok der var et eller andet der var helt forkert og manglede (forbistrede job!!!)

 9. Nadia siger:

  Nadia: Hvis man ser bort fra min 11-årige og 12-årige lillebror og min 4-årige(?) lillesøster, så er jeg også lavest. Af alle.Lene: Ja, jeg forstår heller ikke det der "arbejde"-koncept. Det ødelægger fuldstændigt ens døgnrytme! Godt jeg er studerende. 1 år endnu…

 10. MaleneH siger:

  Jeg ved godt det her er en super sen kommentar, men faldt lige over din blog, ja og det her indlæg, og kan informerer om at jeg har en lillebror på 12 år der altså er over 10 cm højere end mig, hvilket gør mig til den laveste herhjemme ;-) Hihi..Og super fed blog :)

 11. Nadia siger:

  Det er faktisk meget rart lige at høre, at jeg ikke er den eneste ;)Tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.