Ja, det er da klart fordi næstældste lillebror var på besøg i går, at jeg formåede at spise to cupcakes, 300 gram slik, en stor isvaffel og (hvad der bagefter føltes som) en milliard amerikanske pandekager…

    
110829a
  

Jamen jeg siger jer, jeg skulle virkelig nødes!

Det må være en storesøstersvaghed.


5 kommentarer til Mere slik, giv mig mere!

 1. Hahaha – Ja bare skyd skylden på lillebror – det er det man har dem til – HÅBER det smagte godt trods alt!! ;-)

 2. lene siger:

  jeg tog lige 3 kg på af at læse det indlæg!

 3. Nadia siger:

  Stine: Det smagte FANTASTISK. Altså indtil jeg fik kvalme.Lene: Så tænk på hvordan jeg ser ud nu ;)

 4. denlangeneger siger:

  Da min søster var 7-8 år passede jeg hende en hel uge. En af dagene havde jeg VIRKELIG lyst til pandekager så jeg spurgte det dumme barn hvad hun ville have at spise hvis hun HELT SELV måtte vælge. Jeg var SÅ tæt på at smide hende på toget hjem med det samme da hun svarede: "Kogt broccoli og blomkål!"…hvad fanden ligner det?! Hun har heldigvis lært nu at når jeg spørger på den måde skal hun svare at hun har lyst til et eller andet usundt!

 5. Nadia siger:

  Ha! Åh, jeg elsker altid dine kommentarer!Men stakkels pige, hun må jo have været hjernevasket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.