110826a
    
110826b
   
(… men alligevel læste jeg bogen færdig?)

10 kommentarer til Nutidens ungdomslitteratur er latterlig!

 1. Elisabeth siger:

  well, jeg har ingen anelse om hvad du læser :P men det ser meget…….. ildsprydende ud :p

 2. Charlotte siger:

  HA ha ha! Hvad ER det dog for en bog?!

 3. Sachia siger:

  vil også gerne vide hvad det er for en bog! :)

 4. Nadia siger:

  Årh for fanden… Det er bare… Hvis jeg afslører titlen, så afslører jeg også ret meget, at jeg nok på forhånd kunne have sagt mig selv, at bogen stank. Og at jeg alligevel lånte (og læste) den.Hm.Nåmmen den hed "Vampire Academy". Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg før den læste "Onkel Toms hytte" og nu er gået i gang med "Constance Ring" (på norsk). Jeg havde BRUG for en pause, okay?

 5. Ditte siger:

  Jeg ELSKER vampyr akademiet :D men nu er jeg så ogs lidt yngre :P men det er helt cool at du ikke kan lide den :Dmen jeg forstår altså ikke helt din tegning, moroi bruger ikke deres kræfter som selvforsvar :)

 6. Nadia siger:

  Gør de ikke det til sidst i bogen? Bliver nødt til det? Hm, kan godt være jeg husker forkert.Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men jeg er helt sikker på, jeg havde synes bedre om bogen, hvis jeg havde læst den som teenager :)

 7. Blå Solskin siger:

  Jeg har læst dem… allesammen i smug på min mobiltelefon. Synes de er ganske underholdende men husker dem knap nok nu et par måneder senere hvilken nok siger lidt om hvor meget energi man skal lægge i at læse dem ;)

 8. Nadia siger:

  Enig. Jeg har jo LIGE læst den, men jeg kan heller ikke rigtig huske detaljer.Jeg vil dog indskyde, at hvad angår vampyr-teenagebøger, så kan jeg bedre lide denne hovedperson end røvsyge, selvudslettende Bella fra Twilight. Lidt bedre rollemodel.

 9. Piskeriset siger:

  Der skal være plads til tomme kalorier læsemæssigt – så bliver man bare endnu gladere for de gode læseoplevelser :-)Ps. Enig mht. Bella.

 10. Nadia siger:

  Ja, du har ret… Det er vel også bedre, end at se en dårlig serie i fjernsynet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.