Jeg er allerede ved at blive godt og grundigt træt af dårlige, ukritiske avisartikler om valget, samt klichefyldte partidebatter, der typisk ender ud i kedelig mudderkastning. Nogle gange får jeg seriøst lyst til at rive alle deres spindoktorproducerede taler i småstykker!

    
110830a
    

Hvorfor kan de ikke bare lave en debat, der indeholder lige det jeg vil høre?
De sidste par dage har jeg leget med tanken om, hvor nemt alt ville være, hvis alle var helt enige med mig. Hele tiden. Så kunne jeg stemme uden problemer, og alting ville være overskueligt og behageligt. Eller, hvad nu hvis alle bare var ligesom mig? Tænk lige på, hvor ukompliceret og smuk verden så ville blive!
Det fantaserede jeg længe om i går (alt for længe faktisk…), indtil jeg gik i gang med at tegne det, og indså at jeg nok skal være yderst taknemmelig for, alle I andre er her, og at vi alle er forskellige:

    
110830b
(Klik på tegningen for at gøre den større)

    
    
Se, dét ville jeg for alvor blive røvtræt af.

15 kommentarer til Politikere… Tsk tsk.

 1. Eeyorenyk siger:

  Hahahahaha – Interssant tanke egentlig – At hvis alle var som én selv, så ville dét nok heller ikke være så sjovt. :pKan du ikke tegne et æsel på én af dine tegninger? *Dådyrøjne* Jeg vil mægtig gerne se et æsel fra dig af. Æsler er søde! <3

 2. Mai siger:

  Som altid fantastisk tegning og tanke, men hvis alle var gravhunde, ville der måske mangle – tja – et par katte eller noget?

 3. Nadia siger:

  Eeyorenyk: Jamen der er skam allerede en tegning af et æsel – se lige her: http://www.hverdagsnadia.dk/2011/06/pause.htmlMai: Ja, det har du nok ret i :)

 4. Anette siger:

  Haha – fantastisk billede af Helle Thorning og Lars :DJeg er også allerede pænt træt af valget – der snakkes sgu ikke om andet i medierne, zzz!

 5. Topsi siger:

  Ah, hvor jeg elsker den måde du har tegnet Thorning og Helle på – du har virkelig fanget dem i den tegning! haha – synes selv valget er mellem en skrap papegøje og en kedelig gris! -det er lidt som valget mellem pest eller kolera. . .

 6. Nadia siger:

  Anette: Ja, det er forbløffende så hurtigt man bliver træt af det, ikke?Topsi: Heldigvis er der andre partier end deres ;)

 7. Nadia siger:

  Jeg kan altså bare godt lide din 'HEJ!'-hund.

 8. Eeyorenyk siger:

  Ååååh – Du har allerede tegnet et Æsel! Loooooove! <3(Jeg troede faktisk det var en hest, dengang jeg læste billedet. *flov*)

 9. Nadia siger:

  Nadia: Jeg kan også godt lide den. Dejlig formålsløs.Eeyorenyk: Det skal du ikke være flov over ;) Den eneste forskel på mine æsler og mine heste er halen og manken…

 10. Stine siger:

  Ih din blog er guld – og hyggelig :)Tænk at jeg først er faldet over den nu .

 11. Nadia siger:

  Tak! Åh der er intet bedre end at vågne op til et kompliment ;)

 12. Camilla siger:

  Ha ha ha! Jeg er bare fuldstændig helt og aldeles enig med dig!Vildt godt illustreret! Al for meget kryptisk, politisk mudder. Det er til at blive åndssvag af ;-)

 13. Nadia siger:

  Ja, og der er stadig laaaaang tid til valget…

 14. Anonymous siger:

  Jeg troede også det var en hest -æsler har da laaange ører! :)

 15. Nadia siger:

  Sådan er det med mine æsler. De ligner heste (bare med pølsehale). Du ville heller aldrig kunne se forskel på mine løver og mine katte ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.