Jeg har haft lidt problemer med at skulle skrive om min ferie. Der skete jo ingenting! Vi slappede bare af, fik nogle venner på besøg og sådan.
Men når jeg tænker efter, så havde ferien alligevel det hele.

Der var afslapning og hygge i sommersolen:

    
ferietid8
    

Der var frygt:

  
ferietid2
  

Der var heltemod:

  
ferietid4
  

Der var kamp:

   
ferietid3
  

Der var underholdning:

  
ferietid9
   

Der var succes:

  
ferietid1
    

Der var god mad:

ferietid5
   

Rigtig meget mad:

    
ferietid10
   

Og så var der kærlighed:

    
ferietid6
  

… rigtig meget kærlighed.

   

ferietid7

    


29 kommentarer til Sommerferie og huspasning

 1. Anonymous siger:

  Ej hvor skønt :) Det sidste billede er min favorit.. Hvor er I søde :)/Christina

 2. Mai siger:

  Nårh altså! Det lyder som en dejlig ferie :-) Men har du glemt noget jysk fra din barndom? Jeg troede ikke, sjællandere "handlede ind", og jeg kan heller ikke lide, at jyder gør det. Man handler eller køber ind :-)

 3. Nadia siger:

  Tak Christina ;)Mai: Der er ikke den mindste dråbe jydeblod i mig, så jeg tror vi kan konkludere at sydsjællændere må have samme sproghandicap ;) Det har jeg aldrig nogensinde tænkt over, hele mit liv har jeg sagt "handle ind". Åh det bliver tungt at rense mit sprog for dén.

 4. Åh sikke en dejlig ferie! Og du lærte hoola hop!! FEDT!Man får SÅ ondt steder man ikke vidste man havde!!

 5. Stine Elise siger:

  et rigtigt dejligt indlæg.. Må sige at jeg elsker at I begge blev så bange for edderkoppen og måtte have andre til at hjælpe jer :)

 6. kirabo siger:

  Ih fine tegninger! Du laver nogle skønne ansigtsudtryk :J

 7. Nadia siger:

  Stine/Kongmorsverden: Ja! Jeg skulle nok ikke have kørt en halv time i træk i ren sejrsrus. Jeg havde grotesk ondt i flere dage efter – og jeg har aldrig i mit liv haft så mange blå mærker!Stine Elise: Strengt taget kunne vi godt have klaret den med en støvsuger (eller… Kasper kunne), men den stod i den anden ende af huset, og så virkede det bare nemmere at lade edderkoppen få lige det toilet for sig selv.Kirabo: Tak :)

 8. Anonymous siger:

  ååh.. det jo bare helt vild sødt… sukker.. hav en skøn dag.Den store bror

 9. Nadia siger:

  I lige måde Frede :)

 10. amarOrama siger:

  Jeg er vild med dit punkerpindsvin.

 11. Anette siger:

  Årh så fint – det lyder som en god ferie :)Jeg savner lidt den tegnede streg, men kan sagtens forstå det er nemmere på denne måde ;)@Mai – jeg er ærkejyde og har ALDRIG sagt handle ind, så det udtryk kommer vist ikke lige herfra?

 12. Nadia siger:

  amarOrama: Jeg synes også han er blevet ret fin. Men jeg må hellere indskyde, at den virkelige udgave af pindsvinet slet ikke har så vildt hår. Anette: Ja, det ser lidt anderledes ud – men konturerne er altså stadig tegnet i hånden. Det er kun farverne der tilføjes på computer.

 13. Anonymous siger:

  Jeg er ny læser her på bloggen og jeg er bare solgt! Jeg elsker dine tegninger!Det ville jeg bare sige…/Trins, også opr. fra den ende af landet hvor alle vokaler udtales dobbelt…i-is, te-e, hu-us osv. :-D

 14. Xenia siger:

  Sikke en herligt ferie! Jeg synes forresten at du har formået at ramme både din og Kaspers farve perfekt ;)

 15. Nadia siger:

  Trins: Åh ja, sydsjællandsk er noget helt særligt. Især elsker jeg, når folk siger "bæ-æcon". Det ord kan bare trækkes SÅ langt.Xenia: Det trak også tænder ud ;)

 16. Sune siger:

  uhmmm jalapenospølse..Imponerende portrætteret, let at gætte hvem der er hvem! Billedet med edderkoppen gav mig et rigtig godt grin, kan lige forestille mig Kasper gemme sig bag dig i virkeligheden :)

 17. Mai siger:

  Altså det skal ikke tage fokus fra de fine tegninger, men jeg tror altså, at nord- og vestjyder (og nu også sydsjællandere *S*) handler ind. I Århus handler vi bare. Eller krejler :o)

 18. Nadia siger:

  Sune: Det hjælper måske også lidt på portrætterne, at folk har fået medbestemmelse mht. valg af dyr. Så er det lidt lettere at gætte hvem der er hvem :) Jeg håber i øvrigt du er tilfreds!Mai: Måske er den ikke så lokal? Ligesom "fodgængeroverfelt" :D

 19. Julie Stuhr siger:

  Jeg ELSKER pindsvinet :DOg det lyder da som en dejlig "ferie" :)

 20. stressstories siger:

  Din blog gør mig så glad :-)Lyder som en skøn ferie! Gid der var mere af det…

 21. Nadia siger:

  Julie: Jeg synes også at Søren (som han hedder) gør det godt som pindsvin :)Stressstories og superheltemor: Ja, det var en dejlig ferie! Jeg kunne godt have brugt en uge mere.

 22. Marie siger:

  Det er da bare en perfekt ferie!

 23. JemKem siger:

  Altså hvor får du en afslapningsferie til at se SÅ skøn ud med dine fine tegninger. Jeg er også ny læser af din blog. Har fulgt den et par dage nu… Og ja… Du er sgi røget op på min favoritlinie så du kun er ét klik væk ;) Du er SÅ genial! :D Tænk at få tildelt et dyr af dig. Misunder dem der er en del af dit liv :DHilsen Janni – som faldt for gravhunden i Tiger tilbage i december og købte en til sin mindste datter <3 Nu er den blevet døbt Nadia ;)

 24. Nadia siger:

  Marie: Nåja, jeg ville da gerne have været ude at rejse, men ellers var den fantastisk! :)JemKem: Mange tak for alle de pæne ord! :) Og fedt med gravhunden – jeg er selv opkaldt efter en gravhund, så nu er cirklen fuldendt ;)

 25. Deborah siger:

  Jeg må tilslutte mig. Bliver totalt glad af dine tegninger, de er bare SÅ cute! Det lyder som den perfekte ferie :-)

 26. Nadia siger:

  Som sagt, jeg var også ret godt tilfreds med den :)(Og godt det lykkedes at tilføje en kommentar ;)

 27. Anonymous siger:

  hej nadiadin blog er fantastisk, du er virkelig dygtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.