Da der var studiestart, håndterede vi det alle sammen forskelligt.

  
110914a
    

Men vi slutter alle samme sted: Specialet.

  
110914b

6 kommentarer til Det er lidt sjovt at tænke på, synes jeg

 1. Anne LO siger:

  Hvor er du på øverste billede? :-)

 2. Anonymous siger:

  Heheh – jaeh, de første par år efter studiestart foregik helt klart over i venstre side af tegningen for min del. Men det endte sq alligevel med en PhD (med deadline om et par uger…) :)

 3. Kimmie siger:

  Er det dig der ligger bag øldrikkeren og er gået mega kold? Eller er det narkolepsien der har slået ind? Du var jo ikke medicineret ved studiestart :)

 4. Nadia siger:

  Anne LO: Af strategiske årsager, har jeg valgt at censurere mig selv på tegningen ;) Men jeg ville nok være mere til venstre end til højre…Anonym: Ja, det er vist meget godt, der er plads til forbedring ;) Og lækkert med PhD'en! Held og lykke :)Kimmie: Pff som om jeg nogensinde ville tegne mig selv som en kat…Med det alkoholindtag der følger med studiestart, er det vist meget godt, jeg ikke var medicineret dengang ;)

 5. Anonymous siger:

  …og nogen ender på bagsiden af Plexus ;)

 6. Nadia siger:

  Ja, det var vist mine 15 minutters berømmelse ;)Og jeg nød dem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.