Nogle af os er blevet gift, nogen har fået børn, nogen er blevet færdiguddannet og andre leger stadig bare studerende… Men når vi mødes på en bar og får et par drinks, så er vi alle tilbage i gymnasiet igen.

   

110925
    
Der var dog enkelte samtaler, som muligvis ikke ville have fundet sted for seks år siden.
  
110925b

8 kommentarer til Gymnasieveninder

 1. Kat Boelskov siger:

  Elsker din blog Nadia! Hver dag jeg klikker ind er jeg fuld af beundring over hvordan en så simpel streg om helt hverdags-agtige situationer kan være så fantastisk udtryksfuld og underholdende. Dagens stribe er igen lige på kornet, og jeg genkender endnu engang migselv.

 2. Trix siger:

  Åh ja. Når man kort diskuterer, om én eller anden ikke burde fortælle den stakkels unge dame, at hun måske skal nøjes med enten at vise bryst eller ben.Mon også folk sagde sådan om os, da vi rodede rundt i vores gymnasielle branderter?

 3. TichTach siger:

  Hi hi! Ja, det er jo lige præcis sådan det er :-) Faldt over din blog efter at have været inde hos Stinestregen, og er straks blevet fast læser. Dejlig fint univers du har her.Du er meget velkommen til at kigge forbi ovre hos mig og min blog – selvom der virkelig er få hunde. Ja, faktisk ikke rigtig nogle overhovedet :-(KH

 4. Hybel siger:

  Dyre versionen af Sex and the City… Låve it …

 5. Nadia siger:

  imangelafbedre: Jo tak ;)Kat Boelskov: Tusind tak for den kommentar – det er altså dejligt at høre!Trix: Ja, det er trist når både lår, bryster og ryg skal blottes i en og samme ombæring…Jeg tror ikke folk nogensinde har sagt sådan om mig. Jeg var aldrig så god til at bære den slags tøj, heller ikke byen. Desværre. Nu er løbet ligesom kørt (jo det er så!).TichTach: Jamen velkommen til så :)Hybel: Ude i virkeligheden er der vist ikke meget "Sex & the City" over os – det der forbrug af mænd kan vi SLET ikke leve op til ;)

 6. Uden Relevans siger:

  Det er nok fordi de unge har ændret sig, det kan umuligt være jer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.