Jeg ville gerne skrive og tegne om en masse ting i dag. F.eks. det ekstraordinert festlige bryllup jeg var til i fredags, eller den hyggelige fødselsdag vi brugte lørdagen på. Eller lidt om de mange tegneserier, jeg har fået læst de sidste par dage.
Men jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig. Så i stedet får I en tegning om, hvordan det er at være løbet tør for morgenmad:

    
110911
    

Og til alle jer, der mener jeg skal smutte op på cyklen og hen til bageren: Det regner.

Ja, jeg ved det. Livet er hårdt ikke?


9 kommentarer til Ikke igen!

 1. Charlotte siger:

  Åh, jeg kender det godt.I dag da jeg hev posen med youghurtboller frem var de fx. mugne. Og jeg HAVDE lige været ude med hunden!Heldigvis hr jeg en pose Findus 'Kanelbüller' i fryseren – ½ minut i mikroen og så har du den lækreste, lune kanelsneglsbolle! Helt uden at bevæge dig udenfor i regnen.

 2. Xenia siger:

  Du har heller ikke nogle æg, noget rugbrød eller lignende? Det er oftest min nødløsning, hvis jeg er løbet tør for min standard :D

 3. Kagebager siger:

  Åh Nadia jeg ÆÆÆÆLSKER din blog. Din streg, din humor. I love it. Bliv ved på samme måde! Og så håber jeg iøvrigt du fik noget at spise. Var det en ide at sende den lyserøde bjørn ned efter føde?

 4. denlangeneger siger:

  Så det er ikke nu at jeg skal fortælle at jeg bagte gulerodsboller og banankage lige før jeg gik i seng i går…. og at solen skinner fra en næsten skyfri himmel herovre?…. vel? ;)

 5. Nadia siger:

  Charlotte: Kanelboller lyder også ret godt. Ikke en dårlig nødløsning!Xenia: Niks, der var ingenting. En pakke gær, men ingen mel.Kagebager: Uhh tusind tak! Jeg bliver så glad, når jeg får sådan nogle søde komplimenter!Sjovt du skulle nævne det med bjørnen… Jeg har lige fået bagerbrød og en kanelsnegl ;)

 6. Nadia siger:

  denlangeneger: Gulerodsbollerne må du gerne beholde selv – jeg har et princip om at undgå gulerod i dej. Men banankage! Mmmm! Selvom jeg lige har spist en kanelsnegl, er jeg alligevel en smule misundelig.

 7. Jeg HADER at være løbet tør for morgenmad. Det burde forbydes…

 8. denlangeneger siger:

  Jamen guleroden gør jo at jeg kan bilde mig selv ind at jeg da heeeeelt klart er helt vildt sund. Man kan alligevel ikke smage det ;)

 9. Nadia siger:

  imangelafbedre: ENIG!denlangeneger: Jeg kan smage dem. Jeg sværger. Det smager forfærdeligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.