Jeg er ikke den optimistiske type. Bestemt ikke. Jeg brokker mig for meget, og jeg fokuserer altid alt for længe på de forkerte ting.
Men noget har været helt anderledes på det sidste. De sidste uger har jeg været én stor solstråle. Hele tiden.

  
110923c
  

Og hvor kommer den så fra, al den glæde? Specialet, selvfølgelig!
Jamen jeg elsker det. Alle fortæller mig hele tiden, at min entusiasme snart dør ud. At jeg snart vil blive røvtræt af det, og komme til at forbande projektet langt ind i helvedet. Ligesom alle andre specialestuderende gør på et tidspunkt.
Så jeg nyder det. Prøver at gemme de gode øjeblikke. Måske jeg kan dele dem lidt med jer undervejs? I kan jo lige få et klip fra dagen i går. Det er kun to tegninger, men til gengæld kørte de på repeat hele dagen:

  
110923a
   
110923b
       
Jeg ødelagde cirka en milliard glaspipetter, og fik nogenlunde lige så mange hysteriske anfald. Men sådan er det med den kærlighed. Den dukker op de mærkeligste steder og på de underligste tidspunkter. Den er irrationel og helt uforklarlig.
Jeg håber ikke den skrider lige pludselig. For så bliver det altså et laaangt år i laboratoriet…

9 kommentarer til Kærlighed ud over det hele!

 1. Kristian Andersen siger:

  Åh ja, den kærlighed:) Hvad blev der af kagetegningen?

 2. Nadia siger:

  Hvis du er heldig, så kommer den senere ;)

 3. Cesilden siger:

  Måske er du bare en af dem, der elsker at skrive speciale og så holder det ikke op! Siden jeg i sommer endelig fik en god opgaverutine, har jeg glædet og glædet mig til mit speciale :)

 4. bitten siger:

  Altså MIN entusiasme stoppede aldrig (den er der måske ikke helt så meget i dag, da jeg skal til eksamen, men…). Jeg kunne lide det hele vejen igennem, og havde kun en lille bitte nede-periode hvor jeg ikke troede på mig selv.Så du behøver ikke synke ned i dybet! Held og lykke med glaspipetterne.

 5. pernillesarup siger:

  Lige pludselig så er den der. Det er et håndværk.

 6. Det er fanme fedt at du føler den iver efter at være i gang!Altså, jeg er nu heller ikke noget nær optimist (det at brokke *er* altså fantastisk), men nogle gange skal der ikke så meget til for at det vender – selvom specialet må være en enorm omvæltning!

 7. Jep, det er fedt. Og man får nok en enkelte nederen eller to, men det gør jo bare resten af perioden endnu federe! Nyd det :)

 8. Trix siger:

  Den sidste tegning er simpelthen det bedst tegnede ansigtsudtryk EVER!Låve it!

 9. Nadia siger:

  Cesilden: Man kan jo altid håbe :) Jeg glædede mig også LÆNGE!Bitten: Jo tak :) Det er rart at høre, at det godt kan lade sig gøre :)Pernillesarup: Det siger min vejleder også. Han siger også det tager to måneder, før man rigtig bliver god til patch clamp – den sidste der, den håber jeg han tager fejl med. Jeg vil gerne være blevet god til det sådan… Inden mandag.Nadia: Ja, det synes jeg også! :)Jeg tror desværre ikke, jeg ligefrem bliver optimist af det her – det er bare svært at brokke sig, når man er så glad :)Den lille sorte bog: Jo tak, det skal jeg nok ;)Trix: Tak ;) Det er også cirka sådan jeg så ud. Måske bare med gradvist mere træthed, efterhånden som dagen gik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.