Hvis jeg skulle være en superhelt, så ville jeg være Link. Som i ham fra Nintendo-spillene om Zelda.

  
110928a
  

Hvis jeg selv måtte finde på en superhelt, ville jeg være hende her:

    
110928b
    

Det ville være ret praktisk lige nu. Desværre er det formentlig lige så usandsynligt, at jeg spontant skulle udvikle overlegne laboratorieevner, som at jeg i morgen vil vågne op i Hyrule iført grøn dragt og hætte.

(God dag i laboratoriet i går? Niks. Sepcialekærlighed bevaret alligevel? Selvfølgelig!)


8 kommentarer til Spildtanker

 1. Frk. Smed siger:

  håber også altid når jeg går i seng at når jeg vågner op er jeg blevet mega klog og har let ved alle fagnene. Men suk, det må ordnes med hårdt arbejde istedet.

 2. Nadia siger:

  Ja, hårdt arbejde… Det er sådan, det må være. Selvom det forekommer mig, at verden ville være et bedre sted, hvis jeg i bare kunne sove et par timer længere og få det samme resultat.

 3. altså RIGTIGE superhelte har underbukserne udenpå tøjet..

 4. Hulemor siger:

  Ha ha, jeg blev lige helt forvirret og troede pludselig på hemmelige koder og alt muligt. Jeg er nemlig sådan en slags cellemester i hvid kittel med kanyler – der indtil for nylig boede et sted, der hedder … Ryhule! Kh Hulemor

 5. stopdetdog siger:

  Jeg tror man kan gøre seriøst meget gavn og skade som Cellemesteren…

 6. Nadia siger:

  Kongmorsverden: Så tror jeg faktisk, jeg hellere vil undvære evnerne…Hulemor: Ja, okay, det er et ret pudsigt sammenfald :) Jeg lover dog, der ikke er nogen koder her. Eller er der?stopdetdog: Sådan er det med superhelteevner. "With great power there must also come great responsibility!"I må bare håbe på, jeg ikke pludselig bliver ond…

 7. Årh, LINK!!! Det lyder så som Nørdens Ven det her,men da jeg boede sammen med min første kæreste, spillede han rigtig meget Zelda. Så det kørte på TV'et ligesom en serie, og jeg fulgte med i handlingen som om det var en serie. Har faktisk savnet, at man ikke bare kunne sætte den "film" på igen (overvejer nu at campere på din sofa en dag du spiller….)

 8. Nadia siger:

  Ejmen jeg ved lige hvad du mener! Jeg spillede det altid med mine brødre, og jeg savner også, at nogle andre tager over. Nu skal jeg være så aktiv, for at få Zelda på skærmen…Jeg har endda prøvet at overtale min kæreste til at spille det, så jeg kunne slappe af og kigge med samtidig, men han er ikke så vild med at spille computer generelt. Desværre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.