Rumægget

Posted by & filed under Fantasi.

Nogle gange ville jeg ønske, at livet var lidt mere uforudseligt.                                          

I skal da heller ikke snydes

Posted by & filed under Politik, Tegneserier, Tegning.

For en måneds tid siden skrev Radikal Ungdom og spurgte, om jeg ikke ville lave en stribe til dem. Det var lidt af en udfordring, for jeg synes ikke, jeg bare kunne sende et omskrevet blogindlæg, og jeg ville egentlig også gerne sende noget, der havde med de radikale at gøre. Samtidig skulle striben overholde… Read more »

Jeg elsker seriøst det udtryk

Posted by & filed under Maria, Ny bedste ven, Nørderi, Speciale.

     “Min ph.d.-studerende” – yeah right. Det lyder lidt hen ad: “Jeg fik lige en helvedes masse penge, så jeg ansatte en assistent, der er bedre uddannet end mig selv”. På den anden side har jeg jo slet ikke brug for en assistent, når den pågældende ph.d.-studerende er så flink at sørge for, jeg slipper… Read more »

Den der andesandwich

Posted by & filed under Mad.

Alle taler om den, den er udnævnt til byens bedste sandwich, og nu fik jeg endelig smagt den. Ma Poules confit de canard-sandwich.      (Gravhunden anmelder)          Jeg er ikke ligefrem nogen gourmet, men jeg vil vove at påstå, at noget var gået galt. Der var intet sprødt i den, i stedet lå der bare… Read more »

Find piben frem Dr. Watson!

Posted by & filed under Fantasi, Kæresteuenighed, Mad.

Der er lige åbnet en Lidl i nærheden. Vi har ikke været der endnu. Jeg har aftalt med Kasper, at vi snart skal på rekognoscering derovre, så vi kan undersøge om butikken er noget værd, før vi planlægger seriøse indkøb. Det er vigtigt at være grundig med den slags! Sådan forestiller jeg mig turen:           … Read more »