Alle taler om den, den er udnævnt til byens bedste sandwich, og nu fik jeg endelig smagt den. Ma Poules confit de canard-sandwich.
    
111029
(Gravhunden anmelder)
        

Jeg er ikke ligefrem nogen gourmet, men jeg vil vove at påstå, at noget var gået galt. Der var intet sprødt i den, i stedet lå der bare en solid bunke kold andeskind.

Nu drømmer jeg i stedet om Klidmosters version. Som jeg bliver nødt til at lave selv.

Livet er hårdt!


Kategorier: Mad.

7 kommentarer til Den der andesandwich

 1. Louise siger:

  Jeg var heller ikke imponeret og jeg så stumper af fjer på andeskindet i min sandwich – måske er jeg sart, men det ødelagde det altså for mig!

 2. Nadia siger:

  Jeg er mindst lige så sart. Ville heller ikke være vild med fjer i min sandwich.Generelt foretrækker jeg at spise kød, der er tilberedt, så man ikke længere kan se, det har været levende.

 3. Frk. Smed siger:

  Tror desværre at den sandwich blev lidt for hypet efter den havde været i politiken. Kunne virkelig også godt tænke mig at smage klidmosters version. Tænderne løb i hvertfald i vand da jeg så den.

 4. Awwwww, hvor er I søde – jeg smelter helt <3 Jeg er ked af at høre at den ikke er så god, jeg havde ellers glædet mig til at skulle over og smage den i næste måned. Oh well, så bliver det sushi i stedet for der. Og nu ved jeg da hvad jeg skal ha' til aften – hvis jeg kan tage mig sammen til at bage nogle boller ;-)

 5. stressstories siger:

  Urgh, det lyder ikke som verdens mest lækre sandwich. Og du har virkelig fået koldt, slasket, klamt andeskind frem på tegningen :-DMen sådan er det jo desværre nogle gange når noget bliver for populært… Klidmosters version ser til gengæld så laber ud at jeg MÅ finde noget confit de canard – hvis ikke lave det selv.

 6. Hjemmelavet er altså altid bedst :-)

 7. Nadia siger:

  Frk. Smed: Tror egentlig den er ret god normal, men butikken kendte bare ikke sine egne begrænsninger og serverede til mange flere, end de egentlig havde mad til. Derfor var kødet ikke ordenligt tilberedt.Malou: Tror godt man kan give dem en chance til – hvis der altså ikke er kæmpe kø og stress på i butikken.stressstories: Ja, Klidmosters version ser røvgod ud!Kristine: Men hvis man nu er doven, så er det andet jo en fin mulighed ;)(altså i teorien)

Leave a Reply

Your email address will not be published.