Jeg har en virkelig kedelig vane med spontant at udbryde “Du er min nye bedste ven!” til alle, der gør noget sødt for mig. Mine venner tager det ikke så seriøst – de kender min troløshed, og ved at stykke kage er nok til titlen går videre til den næste.
Desværre glemmer jeg ofte, at ikke alle mennesker kender mig lige godt, og at nogen derfor tager det mere eller mindre alvorligt. Det har affødt et par akavede episoder:

    
111014d
  
111014c
    
111014b
111014a
    
Mens jeg har haft denne blog, har jeg haft lyst til at skrive det cirka tusind gange. Faktisk hver gang jeg får en sød mail eller kommentar. For at undgå kedelige situationer som dem ovenfor, har jeg holdt mig tilbage. Men nu er det slut!

Som et symbol på min kærlighed til jer, har jeg derfor fået lavet et krus med dette motiv:

    
Du er min nye bedste ven
  

Det ser sådan ud:

    
IMG_0771 2
    

Titlen er egentlig til jer allesammen, men da jeg ikke havde penge til mere end et krus, må I konkurrere om det.

For at være med i konkurrencen skal du enten:
1) Sende en tegning af mig eller en anden gravhund.
2) Sende et billede af en gravhund, der ligner mig.
I vælger selv – så længe det er hjemmelavet!

Jeg trækker lod på min fødselsdag (på torsdag), og derefter sender jeg kruset til den heldige vinder!


50 kommentarer til En dårlig vane bliver til en konkurrence

 1. Anette siger:

  WUHU! Jeg er klar – hvis jeg altså husker det…

 2. fru helle siger:

  åhh så må jeg altså tegne – eller se om min 3-årige kan gøre det bedre. du kan også sætte dem i produktion og tjene kassen på at alle dine blog-fans køber dem…jeg er klar ;O)

 3. Stine K.A. siger:

  Neeeej, hvor fint! Må få sat gang i kreativiteten :D (og de der lektier der skal laves, og legater, der skal søges – shhh)

 4. Nadia siger:

  Anette: Ja, det er selvfølgelig lidt svært, hvis man glemmer det undervejs ;)Fru Helle: Det er ligemeget hvor godt man tegner – jeg trækker lod. Så du kan sagtens give det et forsøg.Jeg sætter dem næppe i produktion – hvis man ser på hvad de koster at producere og hvad forsendelsen koster, så ville de blive røvdyre, hvis jeg også selv skulle tjene penge oven i. Det kan vist ikke betale sig :)Stine K.A.: Ja, det her er jo meget vigtigere end alt det andet! ;)

 5. Beam siger:

  Nuij, jeg ved ikke om jeg kan være kreativ nok, men sikke et sødt krus! DU er min nye yndlingsblogger!

 6. Usynlige Iris siger:

  Den fineste "give-away" nogensinde, hvor er det ærgerligt, at kopperne har så relativ kort levetid herhjemme :(Og nu hvor jeg rent faktisk smider en kommentar vil jeg lige rose din blog: rose rose rose – den er skøn :D

 7. Øv! Jeg er ikke særlig kreativ og kender ingen gravhunde. Nederen.Jeg ville gerne have sådan et flot krus!ps. Du er min bedste hundeven.

 8. Stine siger:

  Din blog er den bedste!Så det må gerne være et fotografi af en gravhund, som ligner dig?

 9. Nadia siger:

  Beam: Selv en tændstiksgravhund kan bruges – jeg lover at trække lod, så det ikke bliver en tegnekonkurrence :)(Tak! Se man bliver så glad, når man hører den slags – også selvom man ikke ved, om titlen stadig gælder om 4 timer)Usynlige Iris: Ja, sådan er det med kopper. Man ved aldrig, hvor længe de overlever.Tak, hvor er du sød :) Du er min nye… Nåh nej, hov.imangelafbedre: Det er fuldstændig ligemeget hvor godt du tegner – du kan stadig være med i konkurrencen på lige fod med de andre.Du er også min bedste hundeven! Eller øhm… Bedste litteraturbloggendeven? Bedste krudtbøllemorven?Stine: Tak!!! :) Ja, det må det. Og ligner er jo relativt, men HVIS nu du kunne finde en gravhund, der snuser til en pose tyrkisk peber, så ville det være ret spot on. Eller bare en gravhund der sover. Eller ser sådan lidt sur/fornærmet ud. Masser af muligheder!

 10. Hvor er det altså fint!! Du må lave masseproduktion og sælge det!!

 11. Inge siger:

  Åh, den kop gad jeg godt eje, så jeg har sendt mit bidrag til konkurrencen.Jeg lever fint med din troløshed. Jeg synes snarere det afspejler evnen til at glæde sig lige nu og her. Bliv ved med det.

 12. denlangeneger siger:

  Orv! Je' ve' os' være mæ'! Må den være i perler? Jeg er håbløst dårlig til at tegne! :D

 13. denlangeneger siger:

  …nå ja og den eneste gravhund jeg kender er oldgammel og ligger og sover i et hus i Göteborg, så den kommer jeg altså ikke lige forbi inden på torsdag! :D

 14. Blå Solskin siger:

  Nu skal jeg hjem og tegne – og hvis jeg vinder bliver kruset mit nye arbejdskrus – så fedt at have stående på skrivebordet på kontoret!

 15. Nadia siger:

  Kongmorsverden: Jeg tror desværre ikke, det kan betale sig :)Inge: Bidrag noteret :) Jeg skal nok blive ved – dårlige vaner er ikke lige sådan at fjerne ;)denlangeneger: Billede af perlegravhund er accepteret. Go!Blå Solskin: Jeg glæder mig til at se resultatet!

 16. Anonymous siger:

  Ihhh så ahr jeg også lavet en gravhund… I maaange farver, meget fangsi. ;)Denise

 17. stopdetdog siger:

  Uh jeg har SÅ meget materiale! MÅ HA' DEN KOP!!!

 18. Frk Hagen siger:

  Orv, sikke et fint krus! Hvem, der bare var så heldig at vinde det :)Og så er konkurrencen jo den perfekte overspringshandling, når jeg nu sidder og skriver eksamensopgave! Thumbs up!! :D/MariaPS – Du er den bedste bloggende gravhund jeg kender!

 19. Charlotte siger:

  Jeg har tegnet en gravhund! Men hvor skal jeg sende tegningen (okay, et billede af tegningen) hen?

 20. Nadia siger:

  Denise: Og en virkelig kreativ gravhund endda! Tak!stopdetdog: Jeg glæder mig!Frk. Hagen/Maria: Ja, der er intet som overspringshandlinger!(Tak :) Men det siger du bare fordi de andre gravhunde har svært ved at ramme tasterne…)Charlotte: Du kan sende den til min mail: https://lh3.googleusercontent.com/-39oqBd0i08U/TXC4lEzqCgI/AAAAAAAAASw/nPVQ5CuwZCA/s1600/Ny+email.JPG(Jeg orker ikke at skrive den herinde, så kommer der bare så meget spam)

 21. Åhhh jeg ville E:L:S:K:E at eje den kop!! Så ville jeg flashe den hver eneste onsdag når jeg skal i legestue med mine søde dagplejekollegaer… jeg sender en tegning :)Kram og god weekend!!

 22. Anonymous siger:

  Ej hvor fedt, jeg har tildens til at sige nøjagtig det samme, troede jeg var den eneste… Sidst var det hende der betjente mig på Mac D det gik ud over, hun kiggede blot underligt på mig, mens man kunne se at hun tænkte at jeg virkelig måtte være lonly…

 23. Hybel siger:

  Skøre knag, men den der kop – dén er en MUST OWN … (ellers copy jeg bare billedet og bruger den som baggrund på min laptop hæhæ … That would'da been cool schyyy sig det ikke til nogen*. Stickar en tegning mye snart.

 24. Eeyorenyk siger:

  Neeeeeeeeej, hvor er det fint! <3 Jeg har sendt dig en mail med mit bidrag! :D

 25. Fantastisk konkurrence!Jeg har tegnet dig – og både lagt dig ud til offentlig skue på min blog og mailet dig bidraget!:o)

 26. Emma siger:

  Tegne kan jeg ikke, men har gjort forsøget. Du kan se det her http://i1195.photobucket.com/albums/aa397/FrkEmma/Skrmbillede2011-10-14kl184850.pngVille egentligt også have vedhæftet et billede af min (nu afdøde) gravhund, men kan ikke finde det, så det må blive en anden gang :-)Fantastisk konkurrence!

 27. Nadia siger:

  Rikke: Jeg glæder mig til den kommer :) Jeg tror du var den allerførste der kommenterede herinde, så der ville næsten være noget poetisk i, du vandt koppen :)Anonym: Tsk. Og sådan var et fantastisk "tak" blevet reduceret til en akavet social gestus.Hybel: Jeg glæder mig til tegningen! Ellers må du jo nøjes med baggrundstegningen ;)Eeyorenyk: Noteret ;) Tak!Fru Buur Bækgaard: Jeg har smidt en kommentar derinde – og du er selvfølgelig med i konkurrencen nu. (Din mail er dog ikke nået frem)Emma: Jeg kan li' den alligevel! Du er med! Du må jo sende billedet, hvis du falder over det. De er jo meget søde, de gravhunde.Held og lykke!

 28. Kris siger:

  Det krus er mit! MIT! MYYY PRECIOUSSS!!!Jeg har som opstartende iværksætter lært på den hårde måde, at Nyeste Bedste Ven nok ikke er den titel man skal tildele sin nye bankmand/revisor/bogholder, hvis man vil tages seriøst som business woman.Og uanset hvad: hvem ville ikke gerne have verdens nuttedeste, lille gravhund stående i køkkenskabet?MIT krus!

 29. Pi Andrea siger:

  Hvad nu hvis man sender hele tre bidrag til din konkurrence…får man også tre muligheder for ar vinde dét der er verdens mest fantastiske krus?… :o)

 30. Charlotte siger:

  Hvis Pi Andrea kan få flere lodder, så vil jeg også!;o)Må.have.det.krus.

 31. rijaH siger:

  Så er mit bidrag sendt! :D

 32. Nadia siger:

  Kris: Det kunne jeg godt forestille mig! Laver lige en mental note i den retning.Pi Andrea: Desværre ikke nej – det skal ikke være en konkurrence om, hvem der er mest produktiv ;) Men du må gerne sende tre muligheder alligevel! Bare for sjov.Charlotte: Du er sød. Jeg krydser fingre for dig.Faktisk krydser jeg fingre for jer alle sammen. Og fortryder jeg ikke brugte alle mine penge på krus, så I kunne få et hver. Næsten.rijaH: Og hvilket bidrag!

 33. Anonymous siger:

  Synes det kunne være fedt hvis du lavede et indlæg med alle de fantastiske bidrag, der må være sendt til konkurrencen! Det ville være sjovt at se, hvordan andre har tegnet dig :D

 34. Nej nej nej hvor er den bare fin! Du skal da lancere din helt egen kollektion af merchandise :) Er sikker på den bliver et hit :) Dejlig dag i Århus!

 35. A Dogs Tale siger:

  Bedste giveaway ever! Bidrag er på vej!

 36. Nadia siger:

  Anonym: De skal nok komme på et tidspunkt ;)Gitte: Det tror jeg ville koste flere penge, end jeg kunne tjene ;)Tak! Vi havde en god dag!A Dogs Tale: Det er noteret ;)

 37. Frk Hagen siger:

  Så er mit bidrag sendt pr mail og lagt på bloggen :)http://frkhagen.blogspot.com/2011/10/hverdagsnadia.htmlX'er fingre!! :D/Maria

 38. Gry siger:

  JEG sender lige et billede af min yndlingsgravhund om lidt :O)

 39. Anonymous siger:

  Åh! nu har jeg to ønsker – både det fine krus og den nuttede gravhund du havde fået af en fan :-)kan du ikke få fan til at linke til opskrift? og lave nogle flere krus :-)- Caroline

 40. Stine siger:

  Anonym: Jeg tror nok opskriften på den hæklede gravhund er herfra: http://www.klematis.dk/d/Flere-haeklede-dyr-i763.htmlHvis altså det var det du mente :)

 41. Lea siger:

  Har nu sendt mit knap så kønne bidrag.. Men jeg må bare ha den kop!! :-DKærligst Lea

 42. Nadia siger:

  Lea: Jep, så er du også med!

 43. Chille siger:

  Jeg har netop sendt mit forslag til din email. Håber det er okay at jeg sendte et bud på konkurrencen, selvom jeg først har opdaget din blog idag.

 44. Nadia siger:

  Det er op til dig selv :) Så længe du gerne vil vinde kruset, så må du gerne deltage.

 45. M siger:

  Jeg ved godt at konkurrencen er slut (øvøvøv), men alligevel; http://tycli.blogspot.com/2011/10/kbenhavn.html (nederst)

 46. Nadia siger:

  Ja fin, men lidt for sent :)

 47. Pingback: En ny til samlingen | HverdagsNadia - Mit liv som gravhund

 48. Josephine siger:

  Årh, PIS.
  Nu er jeg virkelig, virkelig ked af, at jeg ikke fandt denne blog for MEGET længere tid siden. Jeg er simpelthen sådan en latemover. Sukkkkkk.
  Nadia, du burde lave nogle flere krus og så sælge dem – du kunne få en hel forretning op, jeg ville gånnok gerne købe et. Både et med dig som gravhund, men tænk, hvis man ligefrem kunne få dig til at tegne f.eks. say … ens egne, elskede hunde? Årh, jeg betalte gerne kunstpris for et Nadia-krus med Buster og Charlie på. Manner!!! *love*

Leave a Reply

Your email address will not be published.