111030
    

“Min ph.d.-studerende” – yeah right. Det lyder lidt hen ad: “Jeg fik lige en helvedes masse penge, så jeg ansatte en assistent, der er bedre uddannet end mig selv”.
På den anden side har jeg jo slet ikke brug for en assistent, når den pågældende ph.d.-studerende er så flink at sørge for, jeg slipper for at tage på universitetet i weekenden. TAK!
Han er min nye bedste ven!


8 kommentarer til Jeg elsker seriøst det udtryk

 1. Sune siger:

  Jeg troede at DIN ph.d.studerende var Kasper :)

 2. Nadia siger:

  Narh ham plejer jeg at omtale som min kæreste ;)Men han har jo også fået en specialestuderende. Så nu er han (i den henseende altså) ikke kun min mere ;)

 3. Yep! Ovre på M fik vi vores egne post-docs. Det er et mægtigt koncept!

 4. Nadia siger:

  Ja, postdocs er heller ikke dårlige :)Men det vigtigste er jo, om det er ens egen. Der er masser af ph.d.-studerende på gangen her, men det er jo kun en af dem, der er "min". Ligesom kun en af de fastansatte er min vejleder :)

 5. kongemor siger:

  Jeg går og overvejer a få mig sådan en ph.d.-studerende, og denne stribe taler absolut for, at det ville være en god beslutning.

 6. Nadia siger:

  Jeg kan KUN anbefale det! Desværre er min ph.d.-studerende optaget. Du må finde en anden.

 7. Anonymous siger:

  Hehe -jeg har også en ph.d.-studerende….men jeg er så på den anden side, og er vedkommendes vejleder. Det er dog stadig ret grænseoverskridende når man får sin første ph.d.-studerende ;)

 8. Nadia siger:

  Ha! Ja, det er en absurd tanke for mig. Rent faktisk at skulle være den der vejleder.En vejleder skal jo være både pædagogisk, struktureret og alvidende. Men intet pres, vel? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.