Jeg elsker medicin. Ikke som i “jeg elsker at tage medicin”, men som i at jeg er dybt betaget af eksistensen af lægemidler. Jeg er helt med på, man skal være kritisk – men videnskaben har overbevist mig. Jeg har set lyset. Jeg synes det er så sindssygt imponerende, hvad forskningen har opnået, at jeg ikke rigtig bliver fanget af argumenter om helse og de naturlige tilstande. Alt det vi ved! Alt det vi kan! Jeg er meget med på den vogn.
Nok også meget godt, når man allerede går og drømmer om at sælge sin sjæl til medicinalindustrien.

    
111006a
    

Men altså… I skal nok få lov til at sige “hvad sagde jeg”, hvis det skulle vise sig, jeg tager fejl.
Jeg betragter det som en del af charmen ved forskning og ved at arbejde i et laboratorium. Man ved aldrig, hvordan det ender:

    
111006b

8 kommentarer til Jeg stoler. Også på medicin.

 1. Igen fik du mig til at starte dagen med at sidde her og grine højt ;) Dejlig dag til dig!

 2. Marianne siger:

  Ha ha ha! Hvor er du bare god! Elsker dine tegninger – det er en god måde at starte dagen på! :-)

 3. Lene siger:

  Kan kun lægge mig op af de andres kommentarer, og så synes jeg du er et frisk pust blandt de hellige, som køber den ene selvhjælpsbog efter den anden ;-)

 4. Anonymous siger:

  <3 farmaci <3 Herlige tegninger, som altid :) Fortsat god speciale-dag!/Christina

 5. Janne siger:

  Goddag jag hittade din blogg via Rejens blogg. Min flickvän kommer från Danmark men kom till Sverige när hon var 6 år så hon pratar bäst Svenska. Hon kommer från Horsens (Braedstrup). Vilken jättefin blogg du har. Välkommen att besöka min lilla blogg där vi visar bilder nyheter och allt annat. / Janne

 6. Vi kan så fantastisk mange ting, som er helt vidunderlige. Elsker også medicin. Den slags der hjælper på tømmermands-hovedpine, den slags der hjælper min mors kræft i ikke at komme igen, den slags der reddede min kusine fra at dø af leukemi, den slags der giver min fætter mulighed for at leve et normalt liv med skizoreni. Elsker virkelig at vi kan udføre mirakler af den slags. Og elsker at kunne være totalt helse-agtig (uden selvhjælpsbøger) når jeg nægter at tage hormoner. Jeg håber virkelig du sælger din sjæl og dit hjerte til medicinalindustrien og opfinder nogle flere mirakler. Dem kan vi ikke få nok af.

 7. Line L siger:

  Hvor er du skøn! Jeg har aldrig kommenteret før, men læser med næsten hver dag. Jeg er læge, og helt på linje med din fascination. Det er virkelig fantastisk, hvad vi kan. Men så er der også de dage, hvor man sidder overfor patienter (kroniske smerter, kroniske depressioner, terminale cancerpatienter etc), man ikke kan hjælpe. Så falder det hele ligesom til jorden igen, og jeg overvejer tit, om jeg burde tro lidt mere på Gud, helsekost, eller hvad ved jeg.. Bare for at kunne gøre et eller andet?Men lav endelig noget mere forskning, for hold op hvor er der stadig mange ting, vi ikke kan!

 8. Nadia siger:

  Gitte: Det er jeg glad for at høre – jeg håber også du havde en god dag!Marianne: Årh tak :) Jeg synes også det er blevet en meget hyggelig daglig begivenhed ;)Lene: Ha! Ja, der er jeg ikke rigtig nået til endnu!Christina: I lige måde – og ja, mere farmaci-kærlighed til alle!Janne: Jo tak. Hils i Sverige.Den lille sorte bog: Ja, det er godt man frit kan vælge, hvilke typer medicin man tager – især hvis det er typen, der ikke rigtig er til for at kurere noget ;)Line L: Jeg er glad for, det ikke er mig der skal stå ansigt til ansigt med patienterne. Forfærdeligt når man ingenting kan gøre.Hvis forskningen vil have mig, så hjælper jeg gerne til!

Leave a Reply

Your email address will not be published.