111109
   

Dette blogindlæg handler åbenlyst ikke om den eksamen, der ligger og venter klokken 13.00 i dag.
Det handler derimod om, at jeg skal besøge en gravhundekennel! Det bliver første gang siden min mormor måtte lukke sin, og jeg GLÆDER mig!
Jeg glæder mig til at se nogle af hendes gamle hunde, jeg glæder mig til at kramme løs på silkebløde hvalpe og jeg glæder mig til… til… altså bare til at være omgivet af gravhunde igen.

Jeg er røvmisundelig på min mor, der får lov til at tage en af dem med hjem.
Det er som om min Østerbro-lejlighed (med hundeforbud) pludselig ikke virker så attraktiv mere..?


11 kommentarer til Det bliver ren lykke, mand!

 1. sequence siger:

  Sender SÅ meget god karma til dig idag.Held og lykke med eksamen.

 2. stopdetdog siger:

  Jeg er SÅ misundelig… ikke over eksamen men over kennel-besøg. Suk…

 3. Det må den ultimative "eksamen-er-overstået"-præmie for en gravhund som dig!:oD

 4. Albertesmor siger:

  Kære NadiaJeg ved ikke om du kender eventyret om Gravhunden Kringle, men der er lavet en "fantastisk" sang og musikvideo om det, som du simpelthen bliver nødt til at se… Både min datter og niece (på hhv snart 2 og 2 1/0) elsker den! Så jeg har hørt den ca 10.000 gange og tænker på dig hver gang..http://www.kennel-lykkebjerg.dk/3624625 Held og lykke med at komme på kontoret/i laboratoriet og synge om Gravhunden Kringle!

 5. Uden Relevans siger:

  Nu er du garanteret færdig. Håber det gik godt.

 6. City Chick siger:

  Kom dog ud af den lejlighed og ind i en med en hundetilladelse!Glæder mig til kennel-blog i de kommende dage ;-)

 7. Ester Jensen siger:

  Fantastisk detalje med Kaspers Tintin-bog :)

 8. Frk. Smed siger:

  Håber din eksamen gik godt. Var det ventetiden værd at komme ud til de små gravhunde?

 9. Åh, rigtig god fornøjelse :) Håber du får en fantastisk tur.

 10. Nadia siger:

  Sequence: Jo tak. Tror det gik okay. Nu må vi se :)stopdetdog: Amen det var også FEDT! Så søde hvalpe ud over det hele!Fru Buur Bækgaard: Helt sikkert!Albertsmor: Ha! Jeg tror ikke jeg skal dyrke min gravhundebesættelse i kontoret eller i lab også – så bliver det for alvor pinligt. Især hvis det involverer sang ;)Uden Relevans: Jo tak, det håber jeg også! :)City Chick: Ja, men hvor finder man lige sådan en henne? Jeg synes der er lidt langt mellem de SU-venlige lejligheder med husdyr-tilladelse.Ester Jensen: Han kan ikke lægge dem fra sig for tiden, så det er meget sandfærdigt tegnet ;)Frk. Smed: Det håber vi allesammen! JA! Ja, det var hele den lange dag værd! De var jo så grotesk søde! Det gjorde lidt ondt at forlade dem.Gitte: Det var helt sikkert fantastisk! :)Nike skoen: Mag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.