111126
    

Og nu tænker du måske: “Nadia, er du virkelig så billig, at du sælger en plads på bloggen for sølle 15 kroner?”.
Svaret er ja. Ja, det er jeg.


11 kommentarer til Fredagsbar

 1. Julienne siger:

  Var det lige et citat fra Phineas og Ferb?Hit med dit registrerings og konto nr, så overfører jeg lige 15 kr ;)- god weekend Nadia :)

 2. Nadia siger:

  Jeg har aldrig lagt skjul på mine Disney Channel-præferencer ;)http://www.hverdagsnadia.dk/2011/05/underboen-ma-tro-her-bor-et-barn.htmlDesværre fungerer bestikkelsen ikke på den måde – man bliver nødt til at fange mig på et svagt tidspunkt OG købe mig øl ;)

 3. Eeyorenyk siger:

  Hihi – Jeg synes også det var en helt fair deal. :p

 4. Det giver konceptet "sponsorerede indlæg" en helt ny værdi!:oD

 5. Hårh! Jeg skal til Kbh og finde dig i et svagt øjeblik! :D

 6. Annie siger:

  Fantastisk!Jeg troede jeg var den eneste voksne Phineas og Ferb-fan.Selv mine børn på 9 og 13 betragter mig med en vis skepsis. Og jeg må IKKE synge titelmelodien offentligt.

 7. Nadia siger:

  Eeyorenyk: Det syntes jeg også – både øl og blogidé på samme tid!Fru Buur Bækgaard: Men er det så værre eller bedre? ;)Understjernerne: Jo fuldere, jo svagere… Bare et hint ;)Annie: Pfff, børn er så sarte… ;)Ibs: Og du er min nye bedste ven!

 8. Inge siger:

  Ærgeligt man ikke drikker øl med dig :-)

 9. Nadia siger:

  På nogen måder skal du være ret glad for det… Det ville ødelægge billedet af nuttet gravhund totalt! Jeg kan være ret ucharmerende, når jeg drikker ;)

 10. Pingback: Sig hej til Emilie | HverdagsNadia - Mit liv som gravhund

Leave a Reply

Your email address will not be published.