Jeg synes stadig ikke, jeg rigtig er kommet mig over den massive kedsomhed, jeg oplevede i sommerferien. Jeg har helt mistet lysten til at have de der dage uden planer og formål, hvor man bare går og hygger sig. Det føles som spild af tid.

Alligevel virker det sært fristende i dag.
Fordi alternativet er at tage ud at købe nyt tøj, som erstatning for alt det der blev ødelagt. Og man ved bare godt, hvad man tænkte, sidst man stod i et prøverum:

    
111111
    

Det føler jeg egentlig, jeg godt kan undvære på sådan en grå novemberdag…


19 kommentarer til Halv fridag

 1. Trix siger:

  Købte nye bukser i forgårs. De giver sig bare SLET ikke ligeså meget som butikstrunten påstod. Går med kronisk dårligt selvværd, som jeg selv har betalt 600 kroner for. Øv. Kender det.

 2. Shop på nettet! Prøverum gør intet godt for selvtilliden – lyset derinde er jo skabt til at gøre folk grimme. Det er meget federe at prøve tingene af derhjemme i ro og fred, og hvor man har resten af sin garderobe at prøve det til (og ikke har en eller anden salgsdesperat trunte stående på nakken…)!

 3. Nadia siger:

  Trix: Årrrh, det er så ÆRGERLIGT! Jeg synes altid de der piger ved prøverummene lyver lidt. "Jeg synes virkelig, den klæder dig", "Ejmen du skal også tænke på, at de giver sig", "Ja, men den skrumper jo lidt, når den bliver vasket første gang", "Det er helt sikkert lige dig!".Fru Buur Bæksgaard: Ja, men så er der alt det besværlige med at sende det tilbage hvis det ikke passer og sådan. Hvilket jeg aldrig får gjort. Jeg har en fin bunke tøj i skabet, jeg aldrig går med, fra dengang jeg havde en hedt kærlighedsforhold til asos.comJeg må nok bare leve med prøverumsydmygelserne…

 4. Anonymous siger:

  Mit bedste tip er termoleggings og kjoler – det er jo som at gå i nattøj, fordi det er varmt og dejligt og intet der strammer. På plus siden er der også det faktum at folk omkring mig er yderst imponeret over min stil – ha, hvis de bare vidste hvorfor ;-)Jeg hader prøverum – jeg har faktisk tabt mig 10 kilo siden sommerferien og burde nok vende tilbage efter bukser, da dem jeg har nu er alt for store, men jeg er for traumatiseret. Desuden fik jeg 4(!) par termoleggings af min mor – jeg tror ikke jeg behøver at genoverveje mit forhold til prøverum før en gang inden shortssæsonen :-)

 5. Cesilden siger:

  Jeg tog et lidt svært skridt og gik en str. op og er simpelthen holdt op med at tage mindre størrelser med ind i prøverummet. Det var rart!

 6. Lotteriet siger:

  Sy dem selv!! Find et godt mønster og sy dem lige som du vil have dem!! Til en meget billigere pris end butikkerne vil have.Et godt mønste kan varieres på 1000måder, med nitter, snøre, lynlåse og alt efter hvilket stof du vælger.Jeg har det lige som dig i et prøverum, fedtet ligefrem VÆLTER ud over buksekanterne og mine ben er åbenbart "for" lange til butikkernes bukser, så jeg ligner altid den lille sjove mand i cirkus.. :O)Men leggings og en stor trøje/skjorte er et rigtig godt alternativ!!

 7. Åh du skal ikke være ked af det – jeg elsker altså dine fine gravhundedeller på billedet. Desuden så vil mænd have kvinder med runde former (bilder jeg mig ind).// Rodebutikken

 8. taenkhvis siger:

  Termoleggins! Lyder genialt? Hvordan finder man dem??

 9. Frk. Smed siger:

  @ TaenkhvisJeg har købt mine i Netto til omkring 50 kr. De er vildt lækre, det kan varmt anbefales!

 10. Anonymous siger:

  på ts.dk kan du sælge alt et tøj, du ikke bruger og købe nyt/brugt til små penge;o)jeg elsker dine tegninger og kigger næsten dagligt med – tak for gode grin og eftertænksomhed;o)Mette

 11. Nadia siger:

  Anonym: Jeg ELSKER også hverdagskjoler! Mest fordi det er et helt sæt tøj i sig selv = meget mindre tøjvask.Nåja, og så er jeg ret lav, så det der med bukser… Altså jeg får jo aldrig lagt dem op.Cesilden: Ja, det gjorde jeg også i lang tid, men jeg tror Kasper blev lidt træt af, at se mig i bukser med hængerøv. Dejlige at have på, men ret grimme… Så fra nu af prøver jeg at holde mig til tøjstørrelser der rent faktisk passer, også selvom det ikke er lige så behageligt :DLotteriet: Jeg kan ikke sy. Jeg kan ikke engang lægge bukser op. Jeg tror det er en meeeeget optimistisk plan ;)Frøken Rodebutik – jeg kan li' dig. Du gør mig glad.Mette: Ja, jeg ved det godt… Jeg køber tit sko derfra. Men åh, selv at skulle ned på posthuset… Det bliver bare aldrig til noget.Tak for din søde kommentar :) Det er den slags der gør det værd at blogge :)

 12. Inge siger:

  Jeg ved heller ikke hvorfor lyset som regel er så ækelt i prøverummene. Man oplever ligesom at man mangler ligesom at man er blevet lidt bleg henover efteråret :-(

 13. Er tosset med mavedellen, og især den måde navlen bøjer sig på.

 14. Nadia siger:

  Inge: Jeg er altid bleg. Det kan ikke skræmme mig længere :)Radissen: Man har vel studeret sit flæsk, før man tegnede det ;)

 15. Fie siger:

  Jeg fik gjort en salgstrunte sur en gang. Hun påstod at de jeans, jeg havde på, ville gi' sig "mindst 5 cm" hvilket i min verden næsten er en størrelse, men pyt med det. Hun blev sur da jeg påpegede at de ifølge labelen ville krympe 3-5% hvilket jeg desværre må indrømme i min størrelse er adskillige cm, så selvom de gav sig, ville de bare krympe tilbage til den for lille størrelse de i forvejen var. Jeg fik ikke mere hjælp den dag. Til gengæld elsker jeg min lokale Zizzi, for de kvinder siger hvad de mener, også når de er nødt til at sige, at du ligner lort.

 16. Nadia siger:

  Lyder godt nok som en ubrugelig ekspedient. På den anden side… De får jo heller ikke topgod undervisning i tøjbutikkerne (og ja, det er åbenbart nødvendigt).Jeg arbejdede engang i en H&M;, hvor hende der skulle undervise på tekstilkursus forklarede forskellen på syntetisk og ikke-syntetisk stof, som at det ene blev fremstillet af træer, det andet af bomuld…

 17. Kamilla siger:

  Haha! Næste gang jeg står i H&M; og mit selvværd er blevet kørt ned af en såkaldt str. 40 vil jeg bare sige, at træet nok ikke var helt tørt da de lavede bukserne ud af dem :-) Endnu en skøn dag i termoleggings – denne gang med nederdel – er blevet gennemført her i butikken, som endte med burger!

 18. Nadia siger:

  Præcis! Det kan muntre enhver op!Jeg er stadig ikke helt med på det der termoleggins-halløj… Jeg synes ligesom der mangler en sok. Jeg er nok lidt for vant til strømpebukser.

 19. Kamilla siger:

  Ja, det var også min første tanke. Hvad med fødderne!? Men så tænkte jeg lidt over hvilken skæbne mine strømebukser plejer at lide – de plejer at blive slidt op under sålerne. Jeg har aldrig ejet termoleggings før, men nu er jeg total fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.