Jeg er virkelig glad for alle de søde kommentarer jeg fik i går. Det var helt overvældende. Sådan er det i det hele taget med bloggen – den gør mig virkelig i godt humør hver eneste dag, takket være alle jeres kommentarer.

Jeg synes bare I skal vide, at I gør det værd at blogge.
Når min tegning en dag glider ud i gravhundeglemslen, kan den også lune sig lidt ved tanken om alle de søde ord, den fik med på vejen, dengang den var en internet-kendis.
    
111116
Pff Waldi… Som om I var mere berømte end mig. Nu må jeg le! Bare fordi man har sin egen side på Wikipedia, så skal man pludselig spille smart hva’?

12 kommentarer til I er fandme søde

 1. Det er FOR sejt ;-)DU er på de evige internetmarker!Og man bliver jo aldrig træt af at kigge forbi! Men det er svært at skulle præstere hver dag.

 2. Stinne siger:

  åhh savner OL maskotten hvad skete der egentligt med den?

 3. Nadia siger:

  Stine: Ja, man vil jo gerne gøre det godt nok. Men altså… Jeg fortsætter som jeg plejer. Jeg kan ikke rigtig gøre andet ;)Stinne: Jeg ved det ikke. Sexsygdomme, stoffer, spillegæld? Væk er han i hvert fald. Jeg håber han nød sin tid på toppen.

 4. Malin siger:

  Hihi… elsker fedtdellerne på dronningens hund:POg din blog er ALTID værd at læse! Vi glemmer dig ALDRIG:D

 5. Du ER den bedste :) Bliver aldrig træt af at kigge forbi :)

 6. Nadia siger:

  Alice M: Jo, hvis ikke fragten var så dyr ;)Jeg vil forsøge at finde dem et andet sted i stedet. Så kan hele min familie få gravhundebrunkager til jul.Malin: Det er også den tykkeste gravhund, jeg nogensinde har set!Jeg er HELT sikker på min blog bliver glemt en dag :) Når det er 20 år siden jeg tegnede noget til den, så håber jeg I har fundet bedre blogs som erstatning :)Gitte: Jeg ELSKER altid dine kommentarer! Tak :)ÅÅårh Trix! Har du lavet en wiki-side til mig? In your face Waldi!Desværre er den blevet slettet? Tilsyneladende er der nogen der tror, jeg har været inde at lave reklame for mig selv.Men altså, jeg elsker dig stadig lidt for det. Du er min nye bedste ven!

 7. Lene siger:

  Ja, jeg kender sgu ikke nogen af de andre gravhunde dér..! Men dig..legendary :)

 8. Nadia siger:

  Tak ;) Tror nu alligevel man må give Waldi, at han er lidt mere berømt. Glemt, men han havde sin storhedstid :)

 9. Rebecca siger:

  SKØN BLOG! Du har da intet at bekymre dig over… Dine dejlige tegninger kan ikke andet end at få smilet frem på folks læber :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.