Men derfor kan man vel sagtens være lidt muggen over, den eneste wii controller man har råd til er selvlysende pink.

   
111114
   

Jeg ved bare, det kommer til at ødelægge noget af Zelda-fornøjelsen på fredag. Fandme ikke særlig autentisk…


13 kommentarer til Ja, jeg ved godt det er et luksusproblem

 1. Liselotte siger:

  Ha, ha, jeg gik op i en 32 GB iPhone 4S, så den kunne blive hvid (den lille hvide var udsolgt) og derved matche fjernbetjeningen til mine høreapparater, så jeg ved præcis, hvad du mener:-)Det er surt at blive "æstetisk udfordret" af ens udstyr, næsten lige så surt som at gå ned på det!

 2. Pernille siger:

  Åh gud, hvor forfærdeligt! Kan helt klart godt følge dig. Og hvorfor er det aldrig de originale farver der er billigst? Sådan er det også med PS3 :( Det sucks big time

 3. Uden Relevans siger:

  Det eneste udstyr man skal gå ned på er en sugekopdildo.

 4. Arj! Jeg ville ønske jeg havde en pink wii-controller – det ville helt klart tænde min interesse for maskinen på ny.Måske skulle vi bytte…

 5. nadia siger:

  Pink Wii-controller? WEEEE!! (husk at tage benvarmere og tylskørt på når du spiller)

 6. Anonymous siger:

  Jeg købte engang en computer over nettet, som så grå ud på billedet, men viste sig at være lyserød på den fesne Barbie-måde. Efter at have brokket mig til veninder og kæreste ringede jeg til min mor og fik et:"Ja, det var da noget værre noget. Har du forresten hørt om de der børn der sulter i Afrika?"… Nåh ja..

 7. Nadia siger:

  Liselotte: Hvis jeg havde haft nogen penge, så havde jeg helt sikkert også prioriteret den hvide controller. Nu måtte jeg bare tage, hvad jeg kunne få.Pernille: Ja, hvorfor i al verden laver de dem overhoved i pink og babyblå, hvis der nu ikke er nogen der gider købe dem?Uden Relevans: Øhm. Okay. Tip givet videre…Fru Buur Bækgaard: Jeg SKAL desværre have en motion plus controller. De andre jeg har er også hvide.Nadia: Nejnejnejnej…. Sådan kan man simpelthen ikke være klædt! Det er jo ikke Singstar, jeg skal spille. Det er ZELDA! Sværd! Monstre! Gåder i krybtiske templer!Pfff…Anonym: Ja, altså, jeg forstår dig. Jeg ville også være blevet lidt skuffet!

 8. Well, det går godt til lyden af en okarina. Den (lyden) er på en måde lidt lyserød i det…

 9. Anne siger:

  Har du ikke noget sort (negle-)lak, du kunne dække den med? :-D

 10. Nadia siger:

  The Blogless Sister: Jeg tror desværre ikke, der er en okarina i det nye Zelda-spil. Til gengæld skal controlleren bruges som sværd. Altså, et lyserødt sværd… Ejmen for pokker.Anne: Arh, det minder mig lidt for meget om min teenagetid. Der havde jeg en (alt for lang) periode, hvor jeg hyggede mig med at dække alt med rette- eller negellak. Det skal jeg ikke tilbage til ;)

 11. fasterfis siger:

  Ehm.. tænk på mig når du spiller. Og hvis du synes jeg er rådden, så slår du bare hårdere i kampspil. Gosh det er smart.

 12. Miras Univers siger:

  Haha, ja, jeg kan godt forstå dig. Jeg er blevet påkrævet at købe Zelda bundle m. guld wiimote – og det har jeg selvfølgelig gjort !! Hele weekenden er sat af til Zelda, teenagedrenge, gaming, fastfood og total hygge !!! :-) Jeg er dog sikker på at du – trods pink udstyr – vil få en fantastisk weekend i Zelda-universet !! God fornøjelse !!

 13. Nadia siger:

  Fasterfis: Nej, det duer heller ikke… Selvom jeg godt nok tænkte på dig, da jeg købte den ;)Miras Univers: Åh jeg ville SÅ gerne have den pakke! Jeg fik dog spillet forudbestilt som fødselsdagsgave, og så kan man ikke stille så mange krav :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.