111112
    

Så vil jeg faktisk hellere på Strøget en lørdag i december.


12 kommentarer til Nej. Vi ses ikke i Forum i dag.

 1. TichTach siger:

  LOL! Det er lige præcis sådan jeg har det! Tak for nyfortolkningen af sild i en tønde :-)PS. Hvis du hellere bare vil på café og drikke lækker the og gumle hjemmebag, så prøv lykken på min nyeste give away …

 2. Anonymous siger:

  Du havde ret – der var proppet! Men fra kl. 10 til 11/12 stykker var det ikke så galt, man kunne godt gå rundt uden at blive klaustrofobisk – og tilmed tage sig tid til at kigge en ekstra gang på bøgerne uden at folk begyndte at skubbe ;) Senere blev det meget værre… Glæder mig rigtig meget til næste år når det er i Bella Centret!Håber i øvrigt du stadig er tilfreds med det nye tøj ;)/Christina

 3. kbo siger:

  ahaha elsker giraffen :)

 4. Nadia siger:

  TichTach: Ja, det er ulideligt. Uden Relevans: Der kommer flere! Man er KONSTANT i fysisk kontakt med fremmede mennesker.Christina: Ja, det bliver SÅ godt næste år! Jeg glæder mig allerede.Jep, jeg er glad for tøjet :) Har allerede brugt en af kjolerne og vinterjakken :)kbo: Tak :)

 5. Cesilden siger:

  Jeg var der fredag eftermiddag, det var ikke så slemt, og jeg fik en gratis Information :)(Men jeg fik også indgangen gratis, ellers var jeg nok ikke kommet. Det er vel bare en stor overdimensioneret boghandel?)

 6. Zenne siger:

  Hehe, er det tilfældigt at du har valgt stand 22?? Det er nemlig Tellerup og vi var ret mange der mødtes der :D

 7. Nadia siger:

  Cesilden: Jeg har faktisk aldrig været der om fredagen, men det giver selvfølgelig god mening, at der er bedre plads der.Jeg synes det er spændende :)Zenne: Ja, det er faktisk helt tilfældigt – men sjov detalje. Jeg var ved Tellerup sidste år, og der var ret mange mennesker!

 8. Nadia siger:

  FEDT! Den bliver jeg simpelthen nødt til at købe. Det tæller heller ikke rigtig som en gravhunde-ting til lejligheden…

 9. Eeyorenyk siger:

  Hey, stand 22 – Der er jeg!!! :D Jeg har fået og hygget mig på standen de sidste par dage – Og ELSKER det! Jeg elsker "min" stand og den hygge der er i den. Men jeg hader at bevæge mig udenfor den. Også når vi bare skal op til frokost. Der er alt for mange mennesker ude omkring på gangene. :s

 10. Nadia siger:

  Det er altså et fint tilfælde :)Men ja, ulideligt med alle de mennesker på gangen. Hader fremmede mennesker, der rører ved mig, og i Forum føler man nærmest de gnider sig op ad en, mens de maser sig forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.