111122
    

I dag får jeg at vide, hvilket af to hold jeg skal være på, og dermed hvornår jeg skal have undervisning. Jeg kan bare ikke vinde… Som narkoleptiker føler jeg mig ret presset ved tanken om at skulle møde præcis klokken 8.00 flere gange om ugen. Som specialestuderende får jeg sved på panden, når jeg tænker på, jeg måske skal bruge hele eftermiddage på undervisning.

Mind mig lige om hvorfor jeg synes det var åh så vigtigt at have valgfag ved siden af mit speciale?


2 kommentarer til Skemaplanlægning

  1. Stine siger:

    Da jeg skrev speciale fik jeg altid lavet mest om formiddagen, så jeg håber for dig, at du skal have undervisning om eftermiddagen :)Så kan du jo også møde kl 9 i stedet for kl 8…

  2. Nadia siger:

    Fordelen ved at have eftermiddagene er bare, at der ikke er et fast tidspunkt, hvor du skal stoppe foresøgene :)Nu blev det så også om morgenen… Åh det bliver to laaange måneder…

Leave a Reply

Your email address will not be published.