9 kommentarer til Det er jo uretfærdigt!

 1. Fie siger:

  Du må gerne bage kage til mig, jeg ville aldrig kalde dig en fedterøv.

 2. Nadia siger:

  Tak. Det er pænt af dig ;)

 3. Anette siger:

  Ville lige ønske dig en glædelig jul, Nadia.Er SÅ glad for at jeg har opdaget din blog, synes den er så super hyggelig :)

 4. Cesilden siger:

  Jeg gav min chef pebernødder. Man må vel godt gøre sit for at være på god fod med folk det er smart at være på god fod med, ik?

 5. Helle siger:

  Selvfølgelig skal man stå på god med nogle der kan hjælpe en…. så klø bare på…Benytter mig af lejligheden til at takke for din herlige Blog, og ønske dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår… MVHHelle http://hebiha.wordpress.com/

 6. Karina siger:

  Hehehe er ked at det men jeg tror Kasper har ret den her gang ;) Men du må da gerne komme og fedte for mig, så skal jeg gerne holde med dig ;P

 7. Nadia siger:

  Anette: Tusind tak! :)Cesilden: Ja, helt sikkert. Især hvis man også bare synes ens vejleder er flink, og gerne vil have, han skal synes man er okay at have rendende på trods af en milliard dumme spørgsmål.Helle: Mange tak Helle – du må også have en rigtig dejlig jul og et godt nytår!Karina: Neeeeej! Selvfølgelig har han ikke ret. En fedterøv gør den slags, fordi vedkommende forventer et udbytte. Jeg vil bare gerne have, min vejleder skal kunne lide mig. Og det er selvfølgelig noget HELT andet ;)

 8. Anne LO siger:

  Jeg gav min vejleder en flaske whisky, da jeg afleverede speciale. Han var lidt loren ved at tage imod den, men så sagde jeg, at "det er kun bestikkelse, hvis jeg også har sendt en til censor – han har jo det afgørende ord". Og så var den ged jo barberet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.