111213
    

Jeg prøvede ellers bare at udtrykke min glæde over, jeg kunne tage et langt bad. Men okay, så har jeg endnu engang fået bekræftet, at “du er min nye bedste ven”-udtrykket ikke er så anvendeligt…


7 kommentarer til En ny til samlingen

 1. Julie siger:

  hahaha ØV Nadia!Tænk a ikke gad være venner! Måske er det fordi du ikke lugter så godt ;-) Men det blir lavet om nu, hvor badet er klar. Iøvrigt nogle laaaaaange 3 dage!

 2. stopdetdog siger:

  Betyder det så at jeg ikke er din nye bedste ven??? Ka' du huske, der… jeg skrev noget rigtigt sjovt om hipsters? Og så var vi nye bedste venner???

 3. Anonymous siger:

  Ei nu var jeg ellers lige ved at blive så glad for det udtryk og overvejede at begynde at bruge det selv! -Caroline

 4. Kiir siger:

  Åha, jeg plejede også at bruge det der "du er min bedste ven!"-utryk, når jeg blev rigtig glad, og man får bare høvl! Hvis ikke af den, man siger det til, så af dem, der står rundt om. Jeg vænnede mig af med det, og det kan anbefales ;)

 5. Nadia siger:

  Julie: Hey, jeg havde været i bad dagen før ;)Og ja, det var nogle afsindigt lange dage! Heldigvis har vi lige fået at vide, at de fikser badeværelset I DAG! Så jeg er glad!stopdetdog: Øhm… Ja… Det her er lidt akavet… Nåmm' jeg håber vi stadig kan være semi-bedste venner efter det her?Caroline: Jeg er også selv ret glad for det, men det er simpelthen ikke effektivt nok ;)Kiir: Neeeej! Du må ikke give op! Man skal kæmpe for de gode udtryk – vi skal bare liiiige have lært folk, at det er et helt normalt statement at anvende.

 6. Julie siger:

  Ps: Den her må da lige være noget for dig :-)http://www.etsy.com/listing/61022969/dachshund-pillow-in-burnt-orange

 7. Nadia siger:

  Ja, men jeg tror Kasper ville blive lidt træt inden i, hvis jeg kom hjem med ENDNU en gravhundepude ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.